Bulldog
Bulldog Sensitive Duo

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Verdi 234 kr 222 kr
Tidligere pris 219 kr
Value pack
Verdi 234 kr 222 kr
Tidligere pris 219 kr
Variant : Face Wash 150ml, Moisturiser 100ml
  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Pakken inneholder
Beskrivelse

Et eksklusivt pakketilbud fra Bulldog. Inneholder en face wash og fuktighetskrem fra Bulldog Sensitive.

Sensitive Face Wash er et ansiktsrengjøring spesielt utviklet for menn med sensitiv hud. Rengjør huden skånsomt uten å tørke ut. Aktive naturlige ingredienser.

Bruk: Påfør morgen og kveld for å rense ansiktet.


Bulldog Natural Grooming Sensitive Moisturizer er en mykgjørende fuktighetskrem spesielt utviklet for sensitiv hud. Den inneholder effektive aktive ingredienser som forynger og fukter huden. Absorberea raskt uten å føle fet eller klissete. To milde eteriske oljer gir en frisk og behagelig duft. Den inneholder ekstrakter av grønn te, pakket med antioksidanter som beskytter hudcellene mot frie radikaler. For å behandle og lindre sensitiv hud. Ekstrakter fra grønne alger normaliserer hudens fuktighetsinnhold, bidrar til å holde huden elastisk og reduserer synligheten av fine linjer. Konjac mannan er et planteekstrakt med fuktighetsgivende egenskaper. For sensitiv og normal hud. Bruk: Brukes morgen og kveld etter rengjøring og eventuell barbering. Vask først ansiktet med Bulldog Face Wash etterfulgt av eventuell barbering. Tørk hudeb tørr med et mykt håndkle og masser inn fuktighetskrem.

Artikkelnummer: C23822-23817
Ingredienser

Oppdag mer som Bulldog Sensitive Duo

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.