Clinique
Anti-Blemish Solutions Duo

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 51 kr

463 kr 514 kr

Du sparer 51 kr

463 kr 514 kr

Variant : Clarifying Lotion 200ml, Moisturizer 50ml
Pakken inneholder
Beskrivelse

Et eksklusivt pakketilbud fra Clinique som inneholder ansiktsrens og dagkrem fra Anti-Blemish Solutions-serien til nedsatt pris.

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion: Trinn 2 i 3-trinns Anti-Blemish Solutions-programmet. Produktet er utviklet for den fetere hudtypen og huden som har problemer med kviser og flekker. Den effektive og skånsomme formelen fjerner døde hudceller på hudoverflaten og reduserer overflødig talg, noe som kan forårsake kviser og flekker. Det renser porene og inneholder et fint pulver som absorberer overflødig talg i løpet av dagen, noe som holder sløvheten lenger. Det tørker ikke ut huden og har en beroligende effekt.

Clinique's Anti-Blemish Solutions System: Trinn 3 i Anti-Blemish Solutions 3-trinns program. En lett, antibakteriell formel som behandler eksisterende urenheter og motvirker fremtidige utbrudd. Danner en beskyttende barriere mot årsakene til urenheter. Kontrollerer overflødig glans. Beroliger og reduserer rødhet umiddelbart. Litt fuktighetsgivende for å minimere tørrhet og avskalling.

Oppdag mer som Anti-Blemish Solutions Duo

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.