Glo Skin Beauty
Glo Skin Beauty Solutions Smooth

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : Glycolic Resurfacing Cream 50ml
Beskrivelse

Glo Skin Beauty Glycolic Resurfacing Cream fjerner fine linjer og renser porer som igjen fører til en frisk og strålende hud. Denne unike fuktighetskremen endrer teksturen i huden for å rette på flere ulike hudproblemer. Anbefales for alle hudtyper uten den mest sensitive.

Aktive ingredienser:
-10 % glykolsyre: En Alpha Hydroxy Acid med den minste molekylstørrelsen av alle AHA-syrer. Den trenger lett gjennom stratum corneum og løsner opp «limet» som holder hudcellene på overflaten sammen. Peeler og bidrar til en friskere og sunnere hud. Glykolsyre forbedrer fine linjer, tørre områder, kviser samt hyperpigmentering.

-Sweet Almond Oil: Olje fra mandelkjerner som er rik på vitamin E og naturlige fettsyrer. Med sitt høye innhold av linolensyre økes fuktigheten og det opprettholdes normal barrierefunksjon.

-Grønn te ekstrakt: Kraftig ingrediens som er godt dokumentert, og er dermed svært populær i hudpleieprodukter. Grønn te ekstrakt er en antioksidant og fungerer anti-inflammatorisk. Huden styrkes, cellene beskyttes og den forhindrer nedbrytning av kollagen.

Anbefalt bruk:
Smøres på huden etter rens og toning. Brukes også hver natt om huden tåler det. Reduser bruk ved irritasjon og unngå øyepartiet.

Artikkelnummer: 92132

Oppdag mer som Glo Skin Beauty Solutions Smooth

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.