Sevje Eye & Facial Cream

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
589 kr
589 kr
Variant : 50 ml
Beskrivelse

RÅ Organic Sevje Eye and Facial Cream

PASSER TIL VEGANERE!

RÅ Organic Sevje Eye and Facial Cream er en fuktighetskrem formulert for øye og ansiktsparti

  • Absorberes forholdsvis raskt, en utelukkende svært blank hud, vil foretrekke Sevje oil-free moisturiser
  • Kremen bidrar til å styrke hudbarrieren og gjøre den mer motstandsdyktig for bakterier utenfra og er formulert så mild at det i seg selv har en roende virkning på huden
  • Kremen inneholder essensielle fettsyrer med et høyt innhold av fettsyren linolenic acid som har en roende og balanserende virkning på en irritert hud
  • Kremen har et høyt nivå av antioksidanten vitamin C (3%), som både beskytter huden mot oksidering, samt har en blekende effekt på eventuelle arr og mørke pigmenteringer
  • Ikke-komedonedannende formula (tetter ikke hudens porer)
  • Dersom du sliter med hormonell acne, og bruker medisinsk behandling, så er denne kremen fantastisk å bruke for å minske på eventuell tørr og irritert hud som føle av behandlinge
  • Et ultra-rent og allergivennlig produkt som ikke irriterer huden
  • Farmasøytisk rensede ingredienser for å gjøre produktet mest mulig allergivennlig
  • En ultra-ren formula, med et økologisk og 100 % naturlig konserveringssystem
  • Parfymefri og ikke tilsatt eteriske essenser
  • Anbefales til daglig bruk etter rens og ellers ved behov:

Hver produktserie har navn som represnterer ulike hudtyper og hudtilstander. Slik kan du finne rett produkt tilpasset din hud: 
FAVN - Sensitiv og tørr hud. Gir ekstra pleie og virker beroligende på huden. Passer også til atopisk eksem.
SEVJE - Kombinert/fet hud. Virker livgivende og balanserende på huden.
GRØDE - Alle hudtyper. Nærer til sunnhet og vitalitet og gir en sunn og frisk, fuktet hud
KIME - Voksen hud. Virker anti aldrende, og stimulerer til vekst og fornyelse av huden
VILLVIND - Tørr hud. Lindrer og mygjør huden og gir masse fukt.
NØKKEL INGREDIENSER:
Hempolje (rik på den flerumettede fettsyren linolensyre) har en antiage-effekt på huden ved å minske skader som UV-stråler lager på kollagenet, og ved å fremme produksjonen av nye hudceller. Har også en anti-inflammatorisk effekt.
Solsikkeolje (rik på den flerumettede fettsyren linolsyre, E-vitamin, fytosteroler og lecitin) viktig for barrierebeskyttelsen i overhuden. Binder ceramider i huden og fungerer dermed som en byggestein for hudcellene. Mangel på denne fettsyren fører til tørr hud og mangel på fukt, da fuktigheten i huden fordamper fra hudoverflaten. Har en anti-inflammatorisk effekt.
Sodium Ascorbyl Phosphate (ph balansert) og ascorbyl palmitate to svært stabile og ikke irriterende C vitamin, tilsatt i høyere konsentrasjon. Beskytter lipidene i huden fra å bli oksidert og bidrar til økt kollagensyntese, bindevev og elastisitet. Bidrar til å bleke rødhet som følge av kviseutbrudd og uønskede pigmenteringer. Beskytter og produktet mot harskning.
Panthenol motvirker bakterier på hudens overflate, og har samtidig en god fuktighetsgivende og reparerende effekt på huden.        
Zinc PCA bidrar til å regulere hudens sebum. Sodium PCA (pyrrolidone carboxylic acid/naturlig komponent i huden) et naturlig utvunnet salt som bidrar til å binde fuktigheten i hudcellene, demper også irritasjoner ved å beskytte hudens syrekappe.
Myristyl PCA (an ester of L-pyrolidone carboxylic acid) bidrar til å regulere bakterieflora og styrke hudbarrieren og gjøre den mer motstandsdyktig mot bakterier utenfra. 
Tocopherol (vitamin E) fungerer som en antioksidant og beskytter dermed hudens celler mot frie radikaler. E vitaminet styrker hudens fuktbarriere, har anti-inflammatorisk effekt, gjør huden mer elastisk og har en reparerende effekt på sår og hudskader. En viktig ingrediens i produkter mot rynker. Beskytter og produktet mot harskning.
INGREDIENSER:
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil*, Helianthus Annus Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Po*,  Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ascorbyl Palmitate, Sodium PCA, Myristyl PCA, Panthenol, Tocopherol (natural), Sodium Anisate*, Sodium Levulinate*, Glycine Soja Oil (non GMO)                                         
*From organic farming

Artikkelnummer: 93217

Oppdag mer som Sevje Eye & Facial Cream

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet