Matis
Matis Caviar The Day Cream

Bare 3 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
1605 kr
1605 kr
Variant : 50 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

Med KAVIAR og Damask rose, tilbyr denne dagkremen en unik, global anti-age løsning.

Den fine og lette strukturen sikrer en unik sanseopplevelse. Den eksepsjonelle formelen med kaviar, kjent for sitt rike naturlige innhold av omega-3, proteiner, mineraler og vitaminer, dynamiserer cellenes fornyelse. Blandet med marint kollagen, forbedres fastheten i huden.

Huden styrkes fra innsiden, og gjenvinner fasthet, utstråling og friskhet


Anbefalt bruk:

  • Påføres på ansikt, hals og décolleté hver morgen etter THE SERUM.

HOVEDINGREDIENSER:

/ Fransk kaviar ekstrakt:
Fransk kaviarekstrakt har nærende, fuktighetsgivende og remineraliserende egenskaper takket være det spesielt høye innholdet av proteiner og aminosyrer. Dens gunstige egenskaper hjelper til med å beskytte hudstrukturen mot nedbrytning, og etterlater huden mer smidig, elastisk og fleksibel. Kaviar hjelper også til med å bekjempe frie radikaler og beskytte cellulære strukturer og membraner mot oksidative skader.

/ Marine kollagen:
Total anti-aging ingrediens Marine kollagen har en aminosyresammensetning som er tilnærmet lik det vi finner i humant kollagen. Den jevner ut rynker, bekjemper den naturlige nedbrytningen av kollagen i huden, styrker den cellulære sammensetningen, gjør huden fastere, revitalisert og jevn. Det marine kollagenet MATIS bruker er 99% rent

ANDRE INGREDIENSER:
/ Damask rose:
Velkjent for sine beroligende og astringerende egenskaper, er den ideell for alle hudtyper. Den er også rik på anti-aging ingredienser og hjelper til å bekjempe rynker og regenerere huden. Den høye konsentrasjonen av essensielle fettsyrer forbedrer hydrolipidbarrieren. Dens vitamin E-innhold gir også beskyttelse mot frie radikaler.

Artikkelnummer: 93364

Oppdag mer som Matis Caviar The Day Cream

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.