Bioeffect
EGF Power Cream

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Gave på kjøpet
1769 kr Anb. pris 1865 kr
1769 kr Anb. pris 1865 kr
Variant : 50 ml
Kampanje

Kjøp Bioeffect for 450 kr og få en gave på kjøpet!

  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Beskrivelse

BIOEFFECT EGF Power Cream er en svært avansert og dypt nærende ansiktskrem designet for å redusere synlige tegn på aldring. Dens unike formel av plantebaserte ingredienser hjelper å minimere utseendet av fine linjer og rynker, forbedrer fasthet og elastisitet, samt glatter ut hudens tekstur.
Ingredienser:
• Bygg EGF (Epidermal Growth Factor) er et fuktbindende, hudforyngende og signaliserende protein. Den første i sitt slag som er produsert i planter av BIOEFFECT-forskere for å bekjempe de synlige effektene av tapet av EGF i huden vår naturlig. Bygg EGF hjelper til med å støtte hudens naturlige kollagenproduksjon og er viktig for anti-aldrende hudfunksjoner. Ikke bare det, men det kombinerer også godt med sukkermolekyler som hyaluronsyre og bygg Beta-glukan, noe som forbedrer ytelsen deres.
• Bygg Beta Glucan er kjent for sin effekt på hudbarrieren, evnen til å tette fuktighet og fuktighet, bekjempe rynker og UV-skader, samt gi hud beroligende foryngelse. I tillegg har klinisk testing vist at betaglukan avledet fra bygg kan gi så mye som 3 ganger mer kraftig antioksidantbeskyttelse enn betaglukan avledet fra havre.
• Oridonin er en ny hudpleieingrediens avledet fra et urteekstrakt kjent for sine medisinske egenskaper og dets evne til å redusere oksidativt stress - en potensiell faktor som bidrar til synlige aldringstegn. Oridonin har også evnen til å kommunisere med huden som Barley EGF, og de to kombineres for å få en dypere effekt ved å gjøre uskarpe utseende på linjer, målrettet mot saggy hud og sikre en sunn hudfarge.
• Niacinamid er også kjent som vitamin B3 og forbedrer synlig hudens tekstur, jevner hudtonen og øker utstrålingen samtidig som den minimerer fine linjer og rynker.
• Hyaluronsyre er kjent for sin utrolige kapasitet til å tiltrekke og holde store mengder fuktighet. Her er den i en superliten (SLMW) form spesielt utviklet for bedre penetrasjon.
• Squalane er en superhydrerende antioksidant, og i EGF Power Cream kombineres den med påfyllende fettsyrer fra Evening Primrose Oil og Shea Butter for nærende fuktighet og mykgjørende fordeler uten en fet rest som er perfekt for tørr, moden hud.

Artikkelnummer: 97529
Ingredienser

WATER (AQUA), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, BUTYLENE GLYCOL, ONEOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, CETYL ALCOHOL, SQUALANE, SORBITOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, NIACINAMIDE, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, BETA GLUCAN, ORIDONIN, PHENOXYETHANOL, SORBITAN OLEATE, CARBOMER, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 20, POTASSIUM HYDROXIDE, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.