John Masters Organics
Argan Oil

(8 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 108 kr

431 kr 539 kr

20%

Du sparer 108 kr

431 kr 539 kr

Variant : 59 ml
Beskrivelse

En 100% økologisk arganolje som inneholder UV-beskyttelse, bidrar til å opprettholde hudens og hårets fuktighet, forbedrer elastisitet og mykgjør. Gjør floker og krusete hår lett å gre ut, repererer splittete tupper og gir et skinnende hår med glans. Inneholder Omega 6 som gir hold og hindrer at håret brekker. I motsetning til produkter som inneholder silikon og legger seg som et lag, så tenger oljen inn og stimulerer dypt i både hud og hår.

Huden din vil få tilbake gløden og oljen bidrar til å redusere synligheten av rynker, fine linjer og urenheter. Den har også virkning på eksem og akne, og kan forhindre hudenskader fra akne utbrudd.

Argan oljen er lett og enkel å jobbe med og tilfører mye fuktighet på en naturlig måte da den direkte absorberes og begynner å jobbe. hjelper også med reparea og fukte myke, sprukne negler og neglebånd.

  • Passer for normal til tørt hud og hår.

  • 100% ren arganolje.

  • Beskytter mot frie radikaler.

  • Bidrar til å redusere synligheten av arr og rynker.

  • Rik på antioksidanter.

  • Markedets eneste USDA-sertifisert økologisk arganolje.

  • Innhold: 59 ml

FAQ

Arganolje inneholder:

  • Tocepherols & Vitamin E, som hjelper nøytralisere frie radikaler i huden og hodebunnen.

  • Omega 6, som bidrar til å hindre håret brekkasje.

  • Saponiner, mykgjør naturlig hår og hud.

Arganolje er produsert i Marokko og utvinnes av argan treet som vokser i Sahara, og er en av de mest sjeldene oljer i verden. Gjennom en unik kombinasjon av fettsyrer, antioksidanter og vitamin E, har skjønnhetseksperter de siste årene kalt arganolje ""flytende gull"".

Produksjonen av arganolje utføres av et kvinnelig samarbeid som har etablert et økosystem som sikrer nyplanting for å sikre overlevelse og beskyttelse av sjeldne, truede trær. Inntekter av salget gir tilgang til helsetjenester og utdanning for hele samfunnet."

Artikkelnummer: 38207
Bruk

Bruk noen dråper til hår eller hud, eller bland inn i hudkrem eller balsam. Masser inn og la det trenge inn og virke. Perfekt å bruke som en base for makeup.

Ingredienser

Argania Spinosa (Argan) Oil(1)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Ekologiskt certifierat.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet