Mario Badescu
Drying Patch

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt

229 kr Ord. pris 269 kr

Tidligere pris 269 kr
-15% product.discountbadge

229 kr Ord. pris 269 kr

Tidligere pris 269 kr
Variant : 9 g
Passer sammen med
Mario Badescu
Beskrivelse

Mario Badescu Drying Patch er en effektiv behandling på mindre områder, designet for hud som er utsatt for uren hud, for å hjelpe med å tørke ut urenheter i overflaten. Transparente, tynne plasterlapper som dekker over de utsatte områdene og kamufleres med resten av huden, slik at de også kan brukes om dagen. Plasterlappene er effektive, takket være porerensende salisylsyre, niacinamid som balanserer talgproduksjonen, og kollagenfremmende C-vitamin. Antibakteriell tetreolje og vulkansk aske lindrer irritasjon, mens hyaluronsyre holder huden hydrert. Pakken inneholder 60 plasterlapper.

• Transparente, selvklebende lapper for engangsbruk.
• Optimal størrelse (12 mm.) for alle urenheter.
• Ekstremt tynne lapper som går i ett med huden.
• Kan brukes dag eller natt.
• Tørker ikke ut huden, men holder den hydrert.
• Passer alle hudtyper, spesielt kombinert til fet hud som er utsatt for urenheter.

Bruk: Påfør en uttørrende plasterlapp på en urenhet, og la den virke i noen timer eller over natten. Skal ikke brukes på sprukken eller skadet hud.

Dette produktet inneholder betahydroksysyre (BHA) som kan øke hudens følsomhet for solens UV-stråler, og spesielt for muligheten til å bli solbrent. Bruk solfaktor, bær beskyttende klær, og begrens eksponeringen for sol i en uke etter at du har brukt produktet.

Artikkelnummer: 104094
Ingredienser

Acrylates Copolymer, 1,2-Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Butylene Glycol, PVP, C13-14 Isoparaffin, Niacinamide, Water/Aqua, Salicylic Acid, Centella Asiatica Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Laureth-7, Melaleuca Alternifolia (Tea tree) Extract, Phytosphingosine, Madecassoside

Oppdag mer som Drying Patch

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.