Dr Brandt
Do Not Age

(3 Anmeldelser)
Utgått Fri frakt over 199 kr
Variant : Magnetight Age-Defier Mask 90 g
Passer sammen med
Dr Brandt
60 g
Beskrivelse

Denne revolusjonerende ansiktsmasken kombinerer selvhelbredende kraft fra magnetterapi med avanserte antiage-ingredienser og gir huden nytt liv.
masken er et stort teknologisk fremskritt innen hudpleie, den kombinerer den sensoriske opplevelsen av en ansiktsmaske med spakvalitet med en magnetisk partikkelteknologi som gir en kraftig anti-age effekt. Bruk den medfølgende magneten for å fjerne masken. Magneten drar til seg masken og skaper et slag magnetfelt, dette er nøkkelen til maskens effekt på huden. Formelen er basert på et jernpulver som aktiveres av magnetiske partikler som hjelper med å fjerne giftstoffer, reduserer tegn på aldring og motvirker utseende av stresset hud.

Masken støtter hudens naturlige gjenoppbyggingsprosessen for en yngre hud med mer glød. Magnetight inneholder også ceramider og et pulver med 100% finmalt svart tourmaline, en kraftig sten som er kjent som et av naturens mest energigivende mineraler. Når masken er fjernet etterlates det et fuktighetsgivende serum med blant annet kamilleolje og lavendelolje. Huden etterlates fantastisk myk og glatt, blir fuktet i dybden og får ny glød. Huden strammes opp og rynker reduseres. Gir en oppfriskende og vitaliserende følelse. Multifunksjonell antioksidant som renser og beskytter huden mot skadelig forurensning og frie radikaler.
Fordeler/Inneholder
Svart tourmaline - en veldig energigivende mineral som gir nytt liv til huden og etterlater den med glød og full av energi.
Peptider - reduserer tegn på aldring ved å gi en jevnere, strammere og fastere hud over tid.

Bruk:
Bruk morgen eller kveld. Bruk etter ansiktsrengjøring og gjerne etter peeling. Dette gjør at produktet virker mer effektivt på huden. For optimal effekt, følg anbefalt påføringsmetode:
Steg 1: Fordel et nyt lag på rengjort hud, unngå øyeområdet.
Steg 2: La masken virke på huden i 5-10 minutter.
Steg 3: Pakk magneten inn i et rent papir og før den på høykant nær hudoverflaten til masken er helt fjernet. fjern eventuelle rester på fingrene med magneten.
Steg 4: Masser inn de resterende essensielle oljene og mineralene i huden og påfør så din favorittfuktkrem fra Dr. Brandt.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet