Holika Holika
Pure Essence Mask Sheet Pack Lemon

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
109 kr
109 kr
Variant : 5x23 ml
Kampanje

Månedens klubbtilbud: Facial Cleansing Brush ved kjøp av hudpleie/sminke for 999 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden GLOW i kassen.

Passer sammen med
Beskrivelse

Pure Essence Mask Sheet - Sitron er en fantastisk forfriskende arkmaske full av vitamin C som fremmer forbedret elastisitet mens den beskytter huden med antioksidanter. Sitronekstrakt har en lett eksfolierende effekt og gjør huden myk, den bidrar også med en strålende glød. Den ultratynne fiberbasen bidrar med en nærkontakt med huden, noe som fører til bedre penetrering av opptaket av formelens aktive ingredienser.

I tillegg til sitron inneholder Pure Essence Mask Sheet - Lemon også ekstrakter fra pion, gotu kola, kamille, appelsin, eple og papaya, som sammen har en mykgjørende, pleiende og utjevnende effekt.

Innhold: 5 ark maske

Påfør etter rensing og toner, la det sitte i 10-20 minutter, fjern deretter og klapp det gjenværende serumet forsiktig på huden for maksimal absorpsjon. Unngå kontakt med øynene, og ikke la masken sitte så lenge at den tørker helt.

Artikkelnummer: 87440

Oppdag mer som Pure Essence Mask Sheet Pack Lemon

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.