Holika Holika
Pure Essence Mask Sheet Pack Strawberry

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt

87 kr Ord. pris 109 kr

-20% product.discountbadge

87 kr Ord. pris 109 kr

Variant : 5x23 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

Pure Essence Mask Sheet - Strawberry er en fantastisk forfriskende arkmaske som hjelper til med å ha en lett glattende effekt på huden, for eksempel for mindre merker som har oppstått etter kviser eller skade. Takket være et løft av vitaminer, aktive fruktekstrakter og fuktighetsgivende komponenter, blir huden fantastisk myk mettet, med både forbedret elastisitet og immunsystem. Pure Essence Mask Sheet - Strawberry har en ultratynn base som bidrar til nærkontakt med huden, noe som fører til bedre penetrering av opptaket av formelens aktive ingredienser.

Jordbær har en utjevnende / lysende effekt på lysere mørke flekker / pigmentering, yuzu-ekstrakt reduserer betennelse og irritasjon, mens appelsin mykner og toner huden. Huden blir herlig frisk og med en strålende, sunn glød.

Opplysende

Lysende

Omsorgsfull

Forfriskende

Fuktighetsgivende

Næringsrik

Passer for alle hudtyper

Innhold: 5 ark maske

Påfør etter rensing og toner, la det sitte i 10-20 minutter, fjern deretter og klapp det gjenværende serumet forsiktig på huden for maksimal absorpsjon. Unngå kontakt med øynene, og ikke la masken sitte så lenge at den tørker helt.

Artikkelnummer: 87438

Oppdag mer som Pure Essence Mask Sheet Pack Strawberry

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet