Foreo
UFO Mask & Serum Intensive Caviar Fusion x 1

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : 7 g
Passer sammen med
Beskrivelse

En fersk hudfarge full av utstråling er uvurderlig. Denne eksklusive behandlingen med ansiktsmaske som du utfører sammen med UFO i to trinn, tar vare på huden din med de mest verdifulle ingrediensene på bare tre minutter. Skjem bort deg selv med kombinasjonen av kaviarekstrakt og 24 karat gull for en langvarig effekt.

Kompatibel med UFO

 Trinn 1: LUXURY CAVIAR MASK Koble kaviarmasken med UFO ™ for en fuktighetsgivende behandling. Ved hjelp av en ekstra myk silikonplate påføres essensen forsiktig over hele ansiktet. Den kraftige kaviarmaskeformelen fornyer og vitaliserer huden og etterlater huden din med en jevnere og mer hydrert følelse.

Trinn 2: GULLSERUM Hver dråpe av det konsentrerte serumet består av 24 karat gull, som er en kilde til en fastere og jevnere hudfarge. Huden får en fantastisk glød og fuktigheten bevares for et fyldigere resultat.

Hva gjør masken:

- Det hjelper å revitalisere og fornye huden

- Den fukter og mykner

- Det styrker og etterlater huden jevnere og fyldigere

Denne masken er en av våre mest innovative og sofistikerte masker hittil, med et forbedret maskemateriale - premium silikon, hudabsorpsjonen er maksimal og fordeler essensen jevnt over hele ansiktet.

Artikkelnummer: 84328

Oppdag mer som UFO Mask & Serum Intensive Caviar Fusion x 1

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.