Matis
Matis Caviar The Essence

Finnes på lager Fri frakt over 299 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 150 kr

449 kr 599 kr

Du sparer 150 kr

449 kr 599 kr

Variant : 200 ml
Beskrivelse

Denne toneren gir en perfekt sensorisk opplevelse for forbehandling.

Den makeløse strukturen lar huden føles fløyelsaktig, perfekt renset og behagelig - og preppet til å motta fordelene ved de andre produktene i MATIS CAVIAR-linjen.

Den eksepsjonelle formelen med kaviar, kjent for sitt rike naturlige innhold av omega-3, proteiner, mineraler og vitaminer, vitaliserer den cellulære fornyelsen. Tillegget av marint kollagen gjør det mulig å øke hudens fasthet.

Huden blir vitalisert og strålende.


Anbefalt bruk:

  • Bruk morgen og kveld på en bomullspad etter THE MILK. Huden blir perfekt renset og preppet til å motta fordelene ved de andre CAVIAR produktene.

HOVEDINGREDIENSER:

/ Fransk kaviar ekstrakt:
Fransk kaviarekstrakt har nærende, fuktighetsgivende og remineraliserende egenskaper takket være det spesielt høye innholdet av proteiner og aminosyrer. Dens gunstige egenskaper hjelper til med å beskytte hudstrukturen mot nedbrytning, og etterlater huden mer smidig, elastisk og fleksibel. Kaviar hjelper også til med å bekjempe frie radikaler og beskytte cellulære strukturer og membraner mot oksidative skader.

/ Marine kollagen: total anti-aging ingrediens:
Marine kollagen har en aminosyresammensetning som er tilnærmet lik det vi finner i humant kollagen. Den jevner ut rynker, bekjemper den naturlige nedbrytningen av kollagen i huden, styrker den cellulære sammensetningen, gjør huden fastere, revitalisert og jevn. Det marine kollagenet MATIS bruker er 99% rent

ANDRE INGREDIENSER:
/ Fucusekstrakt (brun alge):
Fucus inneholder fucoidan med anti-aldringsegenskaper. Denne fucoidan bevarer kollagenet og forbedrer hudens elastisitet.

Artikkelnummer: 93365

Oppdag mer som Matis Caviar The Essence

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.