Matis
Matis Caviar The Essence

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 120 kr

479 kr 599 kr

Du sparer 120 kr

479 kr 599 kr

Variant : 200 ml
Beskrivelse

Denne toneren gir en perfekt sensorisk opplevelse for forbehandling.

Den makeløse strukturen lar huden føles fløyelsaktig, perfekt renset og behagelig - og preppet til å motta fordelene ved de andre produktene i MATIS CAVIAR-linjen.

Den eksepsjonelle formelen med kaviar, kjent for sitt rike naturlige innhold av omega-3, proteiner, mineraler og vitaminer, vitaliserer den cellulære fornyelsen. Tillegget av marint kollagen gjør det mulig å øke hudens fasthet.

Huden blir vitalisert og strålende.


Anbefalt bruk:

  • Bruk morgen og kveld på en bomullspad etter THE MILK. Huden blir perfekt renset og preppet til å motta fordelene ved de andre CAVIAR produktene.

HOVEDINGREDIENSER:

/ Fransk kaviar ekstrakt:
Fransk kaviarekstrakt har nærende, fuktighetsgivende og remineraliserende egenskaper takket være det spesielt høye innholdet av proteiner og aminosyrer. Dens gunstige egenskaper hjelper til med å beskytte hudstrukturen mot nedbrytning, og etterlater huden mer smidig, elastisk og fleksibel. Kaviar hjelper også til med å bekjempe frie radikaler og beskytte cellulære strukturer og membraner mot oksidative skader.

/ Marine kollagen: total anti-aging ingrediens:
Marine kollagen har en aminosyresammensetning som er tilnærmet lik det vi finner i humant kollagen. Den jevner ut rynker, bekjemper den naturlige nedbrytningen av kollagen i huden, styrker den cellulære sammensetningen, gjør huden fastere, revitalisert og jevn. Det marine kollagenet MATIS bruker er 99% rent

ANDRE INGREDIENSER:
/ Fucusekstrakt (brun alge):
Fucus inneholder fucoidan med anti-aldringsegenskaper. Denne fucoidan bevarer kollagenet og forbedrer hudens elastisitet.

Oppdag mer som Matis Caviar The Essence

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.