Maria Åkerberg
Royal Facial Oil GLA

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
229 kr
229 kr
Variant : 30 ml
Passer sammen med
Maria Åkerberg
30 ml
Beskrivelse

Royal Facial Oil GLA er en utglattende og fuktighetsgivende ansiktsolje med Agurkurtolje, Jojobaolje og Nypefrøolje. Den passer for alle hudtyper. Produktet inneholder ikke eteriske oljer. Royal Facial Oil GLA styrker kollagenet, motvirker UV-skader og hjelper huden med å håndtere skiftende årstider og tilpasse seg til endringer i luftfuktighet. Agurkurtolje, Jojobaolje og Nypefrøolje øker elastisiteten og fuktighetsinnholdet i huden. Dette gir en utglattende effekt som er mest merkbar på eldre eller tørr hud. Agurkurtolje tilfører huden viktige byggesteiner som de essensielle fettsyrene GLA (Gammalinolensyre) og linolsyre. Disse trengs for å styrke hudbarrieren hos personer som lider av eksem. Oljen inneholder 20 % GLA. Denne kan kroppen omdanne til prostaglandiner, som bidrar til å bevare huden. Nypefrøolje inneholder A-vitamin, som hjelper huden med nydanning. Det innebærer at mørke flekker, rynker og arr blir mindre markerte. Nypefrøolje virker også oppstrammende på huden. Olje fra Kaktusfiken tilfører huden E-vitamin og essensielle fettsyrer. Ekstrakt fra Havrekjerner forbedrer hudbarrieren ved å tilføre steroler, ceramider og frie fettsyrer. Flasken har en hygienisk dråpeinnsats. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 43667
Ingredienser

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Borago Officinalis Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Opuntia Ficus-Indica (Prickly Pear) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopheryl Acetate.

Dosering og bruk

Påfør Royal Facial Oil GLA på ansikt og hals, alene eller under en av kremene i vareutvalget vårt. Oljen har en tynn konsistens og trekker raskt inn i huden uten å føles klissete (hvis du ikke har brukt produkter basert på mineralolje tidligere). Hvis huden er tørr, kan du oppleve at huden drikker det den trenger av oljen. Det er viktig å gi huden så mye som den vil ha. Huden får nå mulighet til å gjenoppbygges og kan lettere binde fuktighet. Enkelte personer kan være følsomme overfor Agurkurtolje. Det må ikke forveksles med at blodsirkulasjonen øker og huden får mer glød. Alle vegetabilske oljer bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen i huden. Det kan føles som om det kiler eller "prikker" i huden. Hvis du ikke tåler produktet, blir huden rød og begynner å klø. Vask i så fall bort oljen med kjølig vann, og bruk Cold Pressed Jojoba Oil i stedet.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.