Biotherm
Life Plankton Ampoules

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 126 kr

503 kr 629 kr

Du sparer 126 kr

503 kr 629 kr

Variant :
Beskrivelse

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules er en intens fuktgivende 8-dagers ampullekur for en fyldigere og smidigere hud, som oppleves yngre og med fornyet glød. Velegnet til alle hudtyper. Ampullene inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse, inkludert Biotherms unike og regenererende signaturingrediens Life plankton™ probiotiske fraksjoner, samt Vitamin C Complex og den fuktgivende ingrediensen hyaluronsyre.

Life Plankton™ H.A. Ampoules er forseglet i åtte enkeltdoser for å bevare ingrediensenes styrke og effekt. Ved påføring ristes ampullen lett, trykk deretter på hetten til ampullen til den knekker. Produktet helles så ut i hånden og påføres på ansikt og hals. Benyttes på nyrenset hud før din eksisterende hudpleierutine.

Life Plankton™ H.A. Ampoules er for alle kvinner som ønsker en intensiv fuktgivende hudpleie. Spesielt velegnet til en urban eller aktiv livsstil hvor blant annet stress, forurensning og sene kvelder kan være blant ytre påvirkninger som merkes på huden.
Ampullekuren brukes over en periode på 8 dager for optimal intensiv fukt og fylde.
Alternativt kan du bruke kun én enkelt ampulle på de dagene hvor huden har vært ekstra utsatt for ekstra belastning og er blitt dehydrert, og derfor trenger en ekstra fuktighetsboost, samt ekstra omsorg og pleie.

Bruk

Ved påføring ristes ampullen lett, trykk deretter på hetten til ampullen til den knekker. Produktet helles så ut i hånden og påføres på ansikt og hals. Brukes på nyrenset hud om morgenen etter et eventuelt serum, og før ansiktskrem.

Oppdag mer som Life Plankton Ampoules

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.