Jorgobé
Bakuchiol Face Oil

Utsolgt Fri frakt over 299 kr

Du sparer 80 kr

319 kr 399 kr

20%
Nyhet

Du sparer 80 kr

319 kr 399 kr

Variant : 30 ml
Beskrivelse

Bakuchiol Face Oil er en anti-aldrende ansiktsolje med bakuchiol – naturens alternativ til retinol – som øker hudens produksjon av kollagen. Fine linjer og rynker reduseres, og huden blir silkemyk. Den unike sammensetningen av ingredienser gir en jevnere og foryngende effekt, og huden utstråler en sunn glød!
• Anti-age ansiktsolje med bakuchiol
• Hudens kollagenproduksjon forsterkes
• Fine linjer og rynker reduseres
• Gir sunn glød
• 100 % vegansk
• Laget i Danmark
Bakuchiol, vitamin C og de kraftige antioksidantene Q10 og astaxanthin har en mykgjørende og hudforyngende effekt. Bakuchiol øker kollagensyntesen og eliminerer urenheter, rødhet og rynker. Vitamin C reduserer pigmentering og har en opplysende effekt. Q10 og astaxanthin reduserer fine linjer og rynker ved å motvirke den naturlige kollagennedbrytningen.
Tips!
Bakuchiol er naturens alternativ til retinol og passer for deg som ønsker en mild men effektiv anti-aldringseffekt! 1. Sørg for at huden er godt rengjort.
2. Massér inn 4-6 dråper på ansikt og hals.

Artikkelnummer: 103719
Ingredienser

Vitis Vinifera Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, C15-19 Alkane, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Bakuchiol, Persea Gratissima Oil, Haematococcus Pluvialis Extract, Ubiq- uinone, Rosa Canina Fruit Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol.

Oppdag mer som Bakuchiol Face Oil

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.