Q+A
Apple AHA Exfoliating Gel

Bare 3 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
139 kr
139 kr
Variant : 75 ml
Beskrivelse

Apple AHA Exfoliating Gel fra Q+A er en gel med fruktsyre, som på en skånsom måte eksfolierer huden og forbedrer teksturen. Fruktsyre, også kalt AHA syre, frigjør døde og tørre hudceller i det øverste hudlaget, og stimulerer eksfolieringsprosessen slik at ny, frisk hud vil komme til overflaten.

Nøkkelingredienser
Apple Fruit Extract
Epleekstrakt er full av antioksidanter som beskytter huden mot ytre påvirkinger og hjelper til å opprettholde en ungdommelig elastisitet.

Malic Acid
Eplesyre finnes i epler og pærer, og er grunnen til at grønne epler kan være så sure! Den lave pH-verdien til denne ingrediensen gjør at den forsiktig eksfolierer huden, jevner ut hudtonen og reduserer sannsynligheten for urenheter og rynker.

Lactic Acid
Melkesyre, hovedsakelig funnet i surmelksprodukterer, er hygroskopisk, noe som betyr at den trekker fuktighet fra luften for å gi huden en skikkelig fuktighetsboost. Melkesyren bidrar til å fornye huden og gi en sterkere hudbarriere.

Glycolic Acid
Glykolsyre, AHA-syre, avledet fra sukkerrør, eksfolierer huden og reduserer forekomsten av hyperpigmentering, urenheter og tegn på aldring. Etterlater huden jevn og glatt.

Apple AHA Exfoliating Gel passer for alle hudtyper.
93,9% naturlige ingredienser, vegansk og uten parfyme.

Hvordan?
Påfør et tynt lag på ren, tørr hud. Masser inn i huden i 20-30 sekunder. Skyll grundig med vann. Brukes to ganger i uken for best resultat.
Advarsel: Produktet inneholder AHA som kan øke hudens sensitivitet for sol-og UV eksponering. Bruk solkrem og begrens soleksponering etter bruk av produktet.

Artikkelnummer: 102284
Ingredienser

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Panthenol, Malic Acid, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Succinoglycan, Glycolic Acid, Lactic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Sodium Gluconate, Allantoin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Betaine, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Oppdag mer som Apple AHA Exfoliating Gel

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.