Doll Face
Pretty Puff

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 21 kr

84 kr 105 kr

Du sparer 21 kr

84 kr 105 kr

Variant : Bamboo Charcoal Clarifying Sponge
Beskrivelse

Dette fantastiske (og naturlige!) Renseproduktet er et absolutt must hjemme på badet for alle som elsker å gjøre det lille ekstra for huden. Pretty Puff Bamboo Charcoal Clarifying Sponge er en rensende svamp laget av 100% naturlig fiber fra cognacrot, som alene gjør den rik på mange hudpleie vitaminer, antioksidanter, mineraler og fettsyrer. Den er også helt fri for konserveringsmidler og beriket med naturlig bambuskarbonpulver som har en avgiftende effekt på huden ved å "trekke ut" overflødig olje og bakterier for en klarere hud.

Med Pretty Puff Bamboo Charcoal Clarifying Sponge tar du rengjøringen til et helt nytt nivå; det renser grundig ved å fjerne smuss, rester og olje fra hudoverflaten, det hjelper også til å løsne og fjerne hudormer. Den teksturerte overflaten gir en mild peeling som bidrar til en utrolig glatt, myk og strålende hud hver dag.

100% naturlig fiber fra cognacrot + bambuskarbonpulver

100% fri for konserveringsmidler

Mild peeling

Absorberer overflødig olje

Bruk
Skyll alltid Konjac-svampen før bruk, og sug den i vann til den har utvidet seg. Arbeid i en sirkulerende bevegelse over hele ansiktet og nakken. Skyll igjen når du er ferdig. For best resultat, bruk den med favorittrens eller peeling fra Doll Face. Soppen tørker av seg selv etter at du har brukt den.

Ingredienser

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.