Doll Face
Pretty Puff

(1 Anmeldelser)
Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : Green Tea Konjac Cleansing Sponge
Beskrivelse

Dette fantastiske (og naturlige!) Renseproduktet er et absolutt must hjemme på badet for alle som elsker å gjøre det lille ekstra for huden. Pretty Puff Green Tea Konjac Cleansing Sponge er en ultra-myk rensende svamp laget av 100% naturlig fiber fra cognacrot, som alene gjør den rik på mange hudpleie vitaminer, antioksidanter, mineraler og fettsyrer. Den er også helt fri for konserveringsmidler og beriket med den kraftige antioksidanten grønn te, som har både fuktighetsgivende og betennelsesdempende egenskaper, og fungerer som beskyttelse mot frie radikaler.

Pretty Puff Green Tea Konjac Cleansing Sponge tar rengjøringen din til et helt nytt nivå; det renser grundig ved å fjerne smuss, rester og olje fra hudoverflaten, det hjelper også til å løsne og fjerne hudormer. Den teksturerte overflaten gir en mild peeling som bidrar til en utrolig glatt, myk og strålende hud hver dag.

100% naturlig fiber fra cognacrot

100% fri for konserveringsmidler

Grønn te Mild peeling

Bruk

Skyll alltid

Konjac-svampen før bruk, og sug den i vann til den har utvidet seg.

Arbeid i en sirkulerende bevegelse over hele ansiktet og nakken. Skyll igjen når du er ferdig. For best resultat, bruk den med favorittrens eller peeling fra Doll Face. Soppen tørker av seg selv etter at du har brukt den.

Artikkelnummer: 46363
Ingredienser

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet