Foreo
BEAR Mini

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 513 kr

2052 kr 2565 kr

Du sparer 513 kr

2052 kr 2565 kr

Variant : Lavender
Beskrivelse

BEAR er en ny serie fra FOREO som er basert på mikrostrøm og representerer noe helt nytt innen anti- aldring. For å aktivere de 43 musklene i ansiktet og 26 muskler i halsen bruker BEAR og BEAR mini både mikrostrøm og T-Sonic™-pulseringer for å oppnå et spenstig resultat. BEAR benytter Anti-Shock System™, som gir smertefri behandling og gjør BEAR til markedets tryggeste mikrostrømsenhet trass i kraften. Avanserte sensorer måler motstanden i huden og tilpasser automatisk intensiteten til din hud. BEAR mini har lavere mikrostrømsstyrke og benytter derfor ikke Anti-Shock System™. På BEAR mini kan du velge mellom tre ulike innstillinger, mens BEAR har fem ulike alternativer for mikrostrøm.

T-Sonic™-pulseringer
FOREOs patenterte T-Sonic™-pulseringer, som også BEAR arbeider med, trenger dypt ned i huden og øker blodsirkulasjonen. De bidrar til å fjerne giftstoffer og virker avslappende, slik at resultatet blir en jevnere hud med masse glød.

Smart svensk design
BEAR er ergonomisk utformet og følger ansiktets konturer perfekt. Både BEAR og BEAR mini er fremstilt av ultrahygienisk silikon. Én USB-lading holder til opptil 90 gangers bruk.

Serum med mikrokapsler
FOREOs gjenfuktende SERUM SERUM SERUM overfører mikrostrøm* fra BEAR til huden din på en sikker måte.

*SERUM SERUM SERUM kan brukes med alle mikrostrømsenheter. Du må ALDRI bruke BEAR eller andre mikrostrømsenheter uten ledende serum, gel eller krem. Hold deg derfor til vannbaserte produkter for å sikre trygg og effektiv bruk.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.