Foreo
LUNA Mini 3

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
2195 kr
2195 kr
Variant : Pearl Pink
Beskrivelse

KRAFTIG DOBBELSIDIG ANSIKTSRENS
Den elektriske ansiktsrengjøreren fra FOREO LUNA™ mini 3 hi-tech forbedrer hudpleierutinen din og oppnår naturlig glød i huden som alle vil legge merke til. Ekstra silikonberøringspunkter og 8000 soniske pulseringer med 12 intensiteter fjerner all svette, olje og smuss fra porene og avdekker en frisk og sunn hud. Denne svenske ansiktsbørsten er egnet for alle hudtyper, og leverer dyptgående rensing og etterlater en svært absorberende base for dine skjønnhetsprodukter.

DYPRENS FOR FRISK OG SUNN GLØD
Denne kompakte enheten er appstyrt og tilpasningsbar, og passer perfekt for en aktiv livsstil. Hvis du har det travelt kan du nyte en 30 sekunders Glow Boost-modus for rask rengjøring når som helst og hvor som helst. Ultrahygienisk silikon ivaretar huden din og bevarer dens mykhet, og rengjør likevel mye bedre enn hvis man bare vasker med hendene. Bruk to ganger hver dag for å få en renere og mer raffinert hudtekstur og et vakkert og glødende resultat.

FORESLÅTT BRUK
1. Fjern all sminke, fukt huden og påfør rengjøring . Trykk på universalknappen en gang for rengjøringsmodus eller trykk raskt to ganger for Glow Boost-modus.
2. Rens med sirkelbevegelser på kinn og panne, og glidebevegelser opp og ned på nesen.
3. Trykk og hold nede knappen i 3 sekunder for å slå av enheten. Skyll og klapp ansiktet tørt.

Artikkelnummer: 82076
Bruk

FORESLÅTT BRUK

1. Last ned FOREO-appen.

2. Slå på LUNA mini 3 og koble deg til appen via Bluetooth.

3. Følg anvisningene for å velge rensepreferanser.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.