Swiss Clinic
Face - Microneedling Home Treatment

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 312 kr

937 kr 1249 kr

Du sparer 312 kr

937 kr 1249 kr

Variant :
Beskrivelse

Swiss Clinic Face - Microneedling Home Treatment består av to produkter; Skin Roller og Reviving Face Serum. Skin Roller er en mikronålbehandling med utskiftbart nålhode. Bytt nålhode for å behandle forskjellige hudområder og sørg for at du alltid behandler med hele og skarpe nåler, for best resultat. For Face er nålehodet 0,5 mm for Face inkludert, som består av 600 forsølvede mikronåler i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles over huden, stimuleres huden. Dette stimulerer hudens produksjon av kollagen og elastin og skaper nye sunne hudceller. Oppbevar Skin Roller med plastdekselet mellom behandlingene.
inneholder:
Swiss Clinic Skin Roller 0,5 mm
Swiss Clinic Reviving Face Serum, 30 ml
Bruk dermaroller en gang om dagen (kveld) i 3-5 dager på rad. La huden hvile og komme seg i 3-5 dager, start deretter på nytt fra begynnelsen med behandlingsdagene og deretter hviledagene. Denne syklusen gjentas i 2 måneder, og la huden hvile i minst 1 måned. Hvis du da vil starte en helt ny 2-måneders behandling, anbefaler vi at du bytter til et nytt nålehode for best effekt og resultater.
Steg for steg:

  • Utfør din vanlige rengjøringsrutine og tørk huden.
  • Rull hudrullen frem og tilbake over huden med et jevnt trykk i totalt 2-4 minutter. Legg til ekstra vekt på problemområdene og rull i forskjellige retninger for best effekt; vertikalt, horisontalt og diagonalt samt fra venstre mot høyre og omvendt.
  • Etter bruk av Skin Roller, bruk det medfølgende ansiktsserumet på behandlede områder eller over hele ansiktet. Mikrokanalene som er produsert av nålene er mest mottakelige i løpet av de første 3-5 minuttene. Bruk gjerne serumet ditt selv på "hviledagene".
  • Vent helst mellom 15-30 minutter før du påfører neste produkt.

Oppdag mer som Face - Microneedling Home Treatment

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.