Swiss Clinic
Skin Renewal Kit

(5 Anmeldelser)
Utgått Fri frakt over 199 kr
Variant : 0,2 mm
Beskrivelse

Swiss har utviklet en skin roller som er tilpasset for å hjelpe til med å pleie og redusere mange av hudens problemer. En Skin Roller har 540 bittesmå mikronåler som er laget av kirurgisk stål. Etter noen minutters bruk skaper den tusenvis av små mikrokanaler og får huden til å tro at den er skadet slik at kollagenproduksjonen og legeprosessen starter. Med små mikrokanaler i huden absorberes de aktive ingrediensene fra serumet Swiss Rejuvenator lettere. De aktive ingrediensene vil virke i dybden og styrker hudens legeprosess og bidrar til at ny frisk hud dannes.

Blodsirkulasjonen stimuleres, elastisiteten forbedres og grove porer blir mindre. Fine linjer, rynker og arr kan reduseres og huden blir mykere. Du vil oppleve at huden får en jevnere farge og blir mer motstandsdyktig.

Bruk Skin Roller for:
 • Strekkmerker

 • Acne-arr.

 • Utslett og eksem.

 • Cellulitter (appelsinhud)

 • Fine linjer, rynker og anti-aging.

I dette kittet får du Skin Roller sammen med Swiss Rejuvenator!

Lengdeguide

Du bør velge lengden på nålene på din Skin Roller etter hvor følsom hud du har, men først og fremst etter hvilken del av kroppen du vil behandle og hvorfor. Huden i ansiktet er mer følsom enn huden på baksiden av lårene, man bør derfor velge en kortere nållengde til ansiktet.

Vi anbefaler at du starter med en av de kortere nållengdene sånn at huden venner seg til behandlingen.

 • **Til ansiktet **0.2 mm - Denne lengden er hovedsaklig til bruk i ansiktet og rundt øynene for å behandle akne, flekker og små arr. Fungerer også for å forebygge rynker. Swiss Skin Roller 0.2 mm er også et godt alternativ på annen sensitiv hud som føtter, knehasen og oversiden av hånden.

 • Anti-aging0.5 mm - Denne lengden er perfekt for anti-aging og hudfornyelse i ansiktet. Lengden er spesielt utviklet for å bekjempe rynker og andre hudproblemer som kommer med alderen. Effekten av behandlingen forsterkes med Swiss Rejuvenating Serum som trenger inn i huden og gir gelén en god mulighet til å behandle huden din.

Bruk

Huden vil bli litt rød av behandlingen, så gjør det gjerne på kvelden sånn at huden får hvile under natten.

 1. Rengjør huden nøye før hver behandling. Du kan gjerne desinfisere huden etterpå og vi anbefaler Swiss Sanitizing Spray.

 2. Rull Swiss Skin Roller forsiktig fram og tilbake i ulike retninger, horisontalt, vertikalt og diagonalt i begge retninger i noen minutter. Rengjør gjerne huden etterpå med Swiss Sanitizing Spray.

 3. Smør huden med Swiss Clinics Rejuvenator umiddelbart sånn at de aktive ingrediensene trenger dypt inn i huden. Det vil også oppleves som litt kjølende på huden.

 4. Rengjør rolleren etter bruk.

Behandlingen utføres i intervaller med en ukes pause i mellom.
* Uke 1 behandler du de ønskede områdene hver dag i fem til syv dager.
* Uke 2 lar du huden hvile og lar den gjenoppbygge seg.
* Uke 3 gjør du som i uke 1.
* Gjenta prosessen til du oppnår øsnket resultat.

Oppdag mer som Skin Renewal Kit

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet