Maria Åkerberg
Cleansing Clay

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
69 kr
69 kr
Variant : 30 ml
Passer sammen med
Maria Åkerberg
125 ml
Beskrivelse

Cleansing Clay er en balanserende rengjøringskrem som fjerner både makeup og urenheter. Den passer for alle hudtyper, men egner seg spesielt godt for fet og uren hud. Siden Cleansing Clay er en av våre mildeste ansiktsrengjøringer, passer den også utmerket til følsom hud. Cleansing Clay inneholder Hvit leire, Ricinolje og eterisk olje av Peppermynte. Den mineralrike Hvite leiren virker beroligende og styrker bindevevet. Ricinoljen bidrar til å rengjøre huden før produktet skylles av. Ricinolje er en fet olje som det er vanskelig for huden å ta opp, noe som gir effektive rengjøringsegenskaper. Vanlig såpe og vann tetter porene, slik at overskuddsfettet som forårsaker kviser og uren hud, ikke får komme ut. Det tørker også ut huden, slik at den eldes raskere og får dårligere beskyttelse. Det er viktig at fet hud ikke tørker ut. Da kan den nemlig begynne å produsere enda mer fett, noe som skaper en ond sirkel. Produktet er naturlig selvkonserverende.

Artikkelnummer: 84535
Ingredienser

Aqua Purificata/Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Clay, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin (Vegetable), Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.

Dosering og bruk

Fordel Cleansing Clay på tørr hud, og masser med myke sirkelbevegelser. Unngå å dra eller trekke i huden. Skyll deretter av med lunkent vann, gjerne ved hjelp av en vaskesvamp av cellulose. Avslutt med egnet Freshener (ansiktsvann).

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.