Glo Skin Beauty
Hydra-Bright AHA Cleanser

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : 200 ml
Beskrivelse

Glo Skin Beauty Hydrating Gel Cleanser er en effektiv og fuktighetsgivende gelerens som effektivt renser i dybden, gir fuktighet og lysner huden. Har en 2-i-1 effekt – gir en grundig rens av huden samtidig eksfolierer lett. Rens med deilig og silkemyk skummende effekt. Anbefales for normal til tørr hud.

Aktive ingredienser:
-Blue Lotus (Nymphaea Coerulea Flower Extract): en planteekstrakt som er rik på fytosteroler og flavonoider som er antibakterielle, anti-inflammatoriske og bekjemper frie radikaler.

-L-Carnitine: en naturlig aminosyre-lignende ingrediens. Transporterer fettsyrer inn i mitokondriene og gir energi til cellene. Er også anti-aldrende da den er eksfolierende og fuktighetsgivende.

-Lactic Acid: en AHA-syre som eksfolierer uten å irritere huden. Den mykgjør og gir fuktighet, samt minker synligheten av pigmentering.

-Purisoft (Moringa Pterygosperma Seed Extract): kommer fra et tre som har utspring i India og Afrika. Brukes av innfødte for å rense skittent vann fra elver. Den inneholder to peptider som har som egenskap å beskytte cellene mot forurensing og å rense huden.

Anbefalt bruk:
Fukt hendene og påfør en liten mengde på fuktig hud. Masser forsiktig i 60 sekunder og fjern med varmt vann. Avslutt med Conditioning Tonic. Brukes daglig.

Artikkelnummer: 48292

Oppdag mer som Hydra-Bright AHA Cleanser

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.