Babor
HY-ÖL

(3 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 50 kr

199 kr 249 kr

20%

Du sparer 50 kr

199 kr 249 kr

Variant : 200 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

HY-ÖL® er en plantebasert hydrofil (fettløsende) rengjøringsolje og er trinn 1 i Babor's Cleansing System. Et mildt produkt som effektivt renser huden din fra sminke og urenheter samtidig som den hjelper til med å opprettholde hudens naturlige fettsyrer for å hindre en tett eller tørr følelse etterpå. Oljen har også en antibakteriell effekt på huden og gjør den mer motstandsdyktig.HY-ÖL® har kvillajabarkekstrakt som aktiv ingrediens. Det er et planteekstrakt tatt fra barken av såpebarktreet (Quillaja saponaria). Dette ekstraktet inneholder høye nivåer av saponin, som med sine overflateaktive egenskaper bidrar til å støtte oljens rengjøringseffekt da det virker som en magnet som tiltrekker seg urenheter.Utenom kvillajabarkekstrakt inneholder HYL-ÖL® Selv bisabolol fra kamille som har en beroligende effekt på huden, vitamin E som er rik på antioksidanter og naturlig olje fra sesam, peanøtter og soyabønner.

Rengjøringsolje * Passer alle hudtyper & hudtilstand* Kan brukses som øyensminkefjerner* Fri fra konserveringsmedel* Kombineres med passende Phytoactive-rengjøring (Steg 2) for en skreddersydd dypprengjøring

Innhold: 200 ml

Bruk

Steg 1: Påfør fire pump HY-ÖL® på tørr hud og masser inn over ansiktet, hals og dekolletage. Oljen løser opp og fjerne vann og fettløselige urenheter slik som makeup, overflødig talg og forurensning.Steg 2: Følg opp med to pump av passende Phytoactive-rengjøring og masser inn over HY-ÖL®. Fukt hendene med vann, og masser huden slik at en melkeaktig skum dannes, og skyll av.

Rengjøring du kan kombinere med HY-ÖL® er:

Artikkelnummer: 47513

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet