Matis
Matis Caviar Face Cleaninsing

Finnes på lager Fri frakt over 299 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 150 kr

449 kr 599 kr

25%

Du sparer 150 kr

449 kr 599 kr

Variant : 200 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

Skånsom sminkefjerner med nærende og fuktighetsgivende egenskaper.

Dette er det første trinnet i en skjønnhetsrutine, denne forbehandlingen med CAVIAR og Damask Rose renser huden skånsomt og silkemykt.

Den eksepsjonelle formelen med kaviar, kjent for sitt rike naturlige innhold av omega-3, proteiner, mineraler og vitaminer, vitaliserer cellens fornyelse. Kombinert med avokadoolje og sheasmør etterlater den huden komfortabel. Huden blir ren, myk og silkeaktig.


Anbefalt bruk:

  • Påfør morgen og kveld.
  • Få et perfekt resultat ved å bruke THE ESSENCE, den fullkomne essensen med KAVIAR.

HOVEDINGREDIENSER:

/ Fransk kaviar ekstrakt:
Fransk kaviarekstrakt har nærende, fuktighetsgivende og remineraliserende egenskaper takket være det spesielt høye innholdet av proteiner og aminosyrer. Dens gunstige egenskaper hjelper til med å beskytte hudstrukturen mot nedbrytning, og etterlater huden mer smidig, elastisk og fleksibel. Kaviar hjelper også til med å bekjempe frie radikaler og beskytte cellulære strukturer og membraner mot oksidative skader.

/ Damask rose:
Velkjent for sine beroligende og astringerende egenskaper, er den ideell for alle hudtyper. Den er også rik på anti-aging ingredienser og hjelper til å bekjempe rynker og regenerere huden. Den høye konsentrasjonen av essensielle fettsyrer forbedrer hydrolipidbarrieren. Dens vitamin E-innhold gir også beskyttelse mot frie radikaler.

ANDRE INGREDIENSER:
/ Shea smør:
Rik på vitamin A, D, E og F, shea har mange gjenopprettende egenskaper: den gir dyp avslapping, den nærer og hydrerer huden.

Artikkelnummer: 93363

Oppdag mer som Matis Caviar Face Cleaninsing

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.