Matis
Matis Caviar Face Cleaninsing

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 120 kr

479 kr 599 kr

Du sparer 120 kr

479 kr 599 kr

Variant : 200 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

Skånsom sminkefjerner med nærende og fuktighetsgivende egenskaper.

Dette er det første trinnet i en skjønnhetsrutine, denne forbehandlingen med CAVIAR og Damask Rose renser huden skånsomt og silkemykt.

Den eksepsjonelle formelen med kaviar, kjent for sitt rike naturlige innhold av omega-3, proteiner, mineraler og vitaminer, vitaliserer cellens fornyelse. Kombinert med avokadoolje og sheasmør etterlater den huden komfortabel. Huden blir ren, myk og silkeaktig.


Anbefalt bruk:

  • Påfør morgen og kveld.
  • Få et perfekt resultat ved å bruke THE ESSENCE, den fullkomne essensen med KAVIAR.

HOVEDINGREDIENSER:

/ Fransk kaviar ekstrakt:
Fransk kaviarekstrakt har nærende, fuktighetsgivende og remineraliserende egenskaper takket være det spesielt høye innholdet av proteiner og aminosyrer. Dens gunstige egenskaper hjelper til med å beskytte hudstrukturen mot nedbrytning, og etterlater huden mer smidig, elastisk og fleksibel. Kaviar hjelper også til med å bekjempe frie radikaler og beskytte cellulære strukturer og membraner mot oksidative skader.

/ Damask rose:
Velkjent for sine beroligende og astringerende egenskaper, er den ideell for alle hudtyper. Den er også rik på anti-aging ingredienser og hjelper til å bekjempe rynker og regenerere huden. Den høye konsentrasjonen av essensielle fettsyrer forbedrer hydrolipidbarrieren. Dens vitamin E-innhold gir også beskyttelse mot frie radikaler.

ANDRE INGREDIENSER:
/ Shea smør:
Rik på vitamin A, D, E og F, shea har mange gjenopprettende egenskaper: den gir dyp avslapping, den nærer og hydrerer huden.

Oppdag mer som Matis Caviar Face Cleaninsing

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.