Foreo
UFO mini 2 Mint

Finnes på lager Fri frakt over 299 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 439 kr

1756 kr 2195 kr

Du sparer 439 kr

1756 kr 2195 kr

Variant :
Beskrivelse

Nye UFO mini 2 gir deg ansiktsboost på 2 minutter!

Den svenske innovasjonen UFO mini 2 passer for alle hudtyper, uansett alder. UFO mini 2 skaper glød ved hjelp av effektive, Korea-inspirerte ansiktsmasker kombinert med rask oppvarming, T-Sonic™-pulseringer og åtte LED-lys. Velg den ansiktsmasken som huden din trenger, og få en fantastisk hud som er tilført fuktighet.

Hver behandling består av en nøye utvalgt kombinasjon av temperatur og pulseringsintensitet for å oppnå maksimal effekt og beroligende ansiktsmassasje. Varme på opptil 45 °C og T-Sonic™-pulseringer øker opptaket av ingredienser ved å utvide porene og få ansiktsmusklene til å slappe av. LED-lysene har sine unike hudpleieegenskaper, for eksempel anti- aldring, glød og demping av rødhet. Hver maske har et forhåndsinnstilt lysprogram som gir deg en perfekt ansiktsbehandling du enkelt kan utføre hjemme. Si farvel til tradisjonell hudpleie, og ønsk den koreanske hudpleierevolusjonen velkommen!

Slik gjør du:

1. Last ned FOREO sin app og synkroniser den med din UFO maskin. Skann strekkoden til din dukmaske med appen. Bhandlingen vil automatisk synkroniseres med din UFO, så du kan starte maskinen direkte fra appen.

2. Separer ringen fra UFO maskinen, plasser dukmasken på maskinen og lås den fast ved å sette ringen tilbake på plass.

3. Gli forsiktig UFO maskinen i sirkulære bevegelser over hele ansiktet til maskinen skru seg av. Kast dukmasken og skyll ren UFO maskinen med rennende vann.

4. Klapp gjenværende essens inn i huden med fingrene, og avslutt behandlingen med din favoritt fuktighetskrem.

Artikkelnummer: 84135

Oppdag mer som UFO mini 2 Mint

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.