Q+A
Peppermint Daily Cleanser

Utsolgt Fri frakt over 199 kr

Du sparer 26 kr

103 kr 129 kr

20%
Nyhet

Du sparer 26 kr

103 kr 129 kr

Variant : 125 ml
Beskrivelse

Peppermint Daily Cleanser fra Q+A er en mild ansiktsrens med peppermynte som etterlater huden myk og ren, uten å forstyrre den naturlige oljebalansen i huden. Ansiktsrensen tilfører huden fuktighet samtidig som den minsker porer og tar vare på spenstigheten.

Nøkkelingredienser
Peppermint Leaf Oil
Peppermynteolje har naturlige renseegenskaper som gjør at huden føles frisk og revitalisert. Dens antibakterielle egenskaper bidrar i kampen mot urenheter.

Coco-Sulfate
Naturlig avledet sulfat fra kokosnøtt brukes til å lage skum, som et alternativ til SLS. Coco-Sulfate er laget av fettsyrer fra kokosnøttolje, og tørrer ikke ut huden, men etterlater den myk og ren på naturlig vis.

Water
Denne ingrediensen kan virke lite imponerende, men vann er faktisk det som gjør ansiktsrensen så bra! Brukes som et alternativ til olje, er ansiktsrensen oljefri og uten parfyme som gjør den ideell for alle hudtyper.

Peppermint Daily Cleanser har en mild, naturlig duft av peppermynte. Passer for alle hudtyper.
98,2% naturlige ingredienser, vegansk og uten alkohol.

Hvordan?
Massér inn på våt hud for å rengjøre. Skyll huden ren. Brukes morgen og kveld.

Artikkelnummer: 102270
Ingredienser

Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Glycerin, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Allantoin, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Phytate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Linalool.

Oppdag mer som Peppermint Daily Cleanser

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.