Glo Skin Beauty
Corrective Soothing Serum

Finnes på lager Fri frakt over 299 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 157 kr

472 kr 629 kr

25%

Du sparer 157 kr

472 kr 629 kr

Variant : 30 ml
Beskrivelse

Glo Skin Beauty Corrective Soothing Serum revitaliser huden, gir næring og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige barrierefunksjon. Roer ned irritasjon, øker hudens styrke og gir huden ekstra glød. Anbefales for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.

Aktive ingredienser:
-Sea Fennel: en hardfør sjøplante som har utviklet sterke forsvarssystemer, blant annet motstandsdyktighet mot dehydrering. Fuktighetsgivende, reparerende, beroligende og mykgjørende effekt.

-Olive Fruit Oil: rik på vitamin E og antioksidanter. Naturlig helbredende og beroligende olje som forbedrer tilstander som tørr og ru hud ved å jevne, mykgjøre og opprettholde elastisiteten i huden.

-Rose Flower Oil: en av de mest utsøkte og edle eteriske oljer på grunn av sin gode aroma og sine beroligende fordeler. Studier viser at den virker helende på sår og har anti-inflammatoriske egenskaper.

-Foraha Oil: en kaldpresset vegetabilsk olje som utvinnes fra frukten av et stort tre på Madagaskar. Historisk har denne helbredende oljen blitt brukt til å behandle hudplager. Fjerner giftstoffer fra kapillærene og styrker bindevevet.

-Oat Beta Glucan: havre har vært brukt i århundrer for å gi fuktighet og komfort. Beroligende og helende egenskaper og forbedrer fastheten og elastisiteten i huden, samt redusere misfarging og beskytter huden mot UV-stråling.

Anbefalt bruk:
Brukes etter rens og toning om morgen og kveld.

Artikkelnummer: 48339

Oppdag mer som Corrective Soothing Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.