Annemarie Börlind
Naturoyale Lifting Serum

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt

704 kr Ord. pris 939 kr

Tidligere pris 939 kr
-25% product.discountbadge

704 kr Ord. pris 939 kr

Tidligere pris 939 kr
Variant : 50 ml
Passer sammen med
Annemarie Börlind
50 ml
Beskrivelse

Løft og luksus for moden hud. Et ansiktsserum som synlig gir deg en umiddelbar effekt og en konsentrert tilførsel av næringsstoffer med Bio-komplekset, som bl.a. inneholder hvit trøffel sammen med botanisk hyaluronsyre og strandlilje. Disse aktive ingrediensene gjør huden din fuktig, synligheten av fine linjer og rynker minimeres, uregelmessigheter i pigmentering og hudfarge normaliseres. For raskt synlige resultater og hud med uimotståelig glans. Anbefales for moden hud som har behov for vitalitet (hudalder ca. 50+).

Mer om BIOKOMPLEX MED HVIT TRUFFLE:
Trøfler er sopp fra fylum ascomycota som vokser ca 30 cm under bakken og vanligvis ved røttene til eik og poppeltrær. De har en uregelmessig tuberøs eller sfærisk form.
Den hvite trøffelen (Tuber magnatum) er den dyreste typen trøffel. Hvite trøfler inneholder store mengder essensielle aminosyrer og et antall B-vitaminer. Effekten av vitamin B3 kan sidestilles med retinol (ren form av vitamin A, også kjent som vitamin A1); den bygger opp bindevev og hemmer enzymer som reduserer kollagenproduksjonen. Samtidig er den veldig skånsom mot huden.

Artikkelnummer: 88046

Oppdag mer som Naturoyale Lifting Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.