Babor
Ampoule Concentrates YOUTY x BABOR

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Gave på kjøpet
Verdi 467 kr 299 kr
Verdi 467 kr 299 kr
Variant : Youty x Babor 14 ml
Kampanje

Kjøp Babor for 699 kr og få med gave!

Passer sammen med
Beskrivelse

Nå kan du gi huden din den superboosten den fortjener!
Opplev YOUTYxBABOR ampoule set og få en strålende vakker hud som er naturlig attraktiv. BABOR-ampullen tilbyr det ultimate innen aktiv ingredienskraft. Maksimale, synlige, raske resultater for ethvert akutt hudbehov - 2 ml høykonsentrerte, høyytelses aktive ingredienser utviklet av BABORs hudpleieeksperter.

 

Youty x Babor inneholder totalt 7 ampuller som vil gjøre underverker for huden din:

Hydra Plus x3
En superboost av fuktighet for alle hudtyper og hudtilstander som skaper grunnlaget for sunn hud. Hydra Plus-ampullen gir en optimal konsentrasjon av lavmolekylær hyaluronsyre. Intelligent kombinerte fuktighetsgivende ingredienser og ProVitamin B5 som hydrerer umiddelbart, demper huden og bidrar til å redusere rynker som er forårsaket av tørrhet. De bidrar til å binde fuktighet, forynge og beskytte huden mot å tørke ut. Resultat: fyldig, hydrert hud.

Perfect Glow x2
De aktive ingrediensene i Perfect Glow sikrer feilfri hud med en umiddelbar glød. Rynker vises redusert, og huden virker fastere. Bidrar til å jevne ut hudtonen og gjør at porene ser raffinerte ut. Huden etterlates strålende, glatt og jevn. Resultat: hud som ser perfekt ut hele dagen.

Collagen Booster  x2
De aktive ingrediensene i Collagen Booster bidrar til å fylle huden, styrke og bygge opp kollagennettverket. Når de brukes regelmessig, støtter tripeptider og proteinenzymer hudens elastisitet og reduserer rynker. Resultat: huden fremstår glatt og fyldig.

Artikkelnummer: 111146

Oppdag mer som Ampoule Concentrates YOUTY x BABOR

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.