Matis
Matis Caviar The Serum

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 340 kr

1359 kr 1699 kr

20%

Du sparer 340 kr

1359 kr 1699 kr

Variant : Anti-Age Serum 30 ml
Beskrivelse

Overlegent elixir med KAVIAR.

Dette pleiende serumet tilbyr en global anti-age løsning og en utsøkt sanseopplevelse. Serumets oljete konsistens som inneholder KAVIAR er lett og fin og den den smelter behagelig på huden. Den blir raskt absorbert og gir et kokonglignende beskyttende lag for selv de mest krevende hudtyper.

Den eksepsjonelle formelen med kaviar, kjent for sitt rike naturlige innhold av omega-3, proteiner, mineraler og vitaminer, booster cellefornyelsen. Blandet med en kraftig aktiv ingrediens som er oppstrammende og bekjemper rynker, gjenoppretter huden sin skjønnhet og fasthet.


Anbefalt bruk:HOVEDINGREDIENSER:

/ Fransk kaviar ekstrakt:
Fransk kaviarekstrakt har nærende, fuktighetsgivende og remineraliserende egenskaper takket være det spesielt høye innholdet av proteiner og aminosyrer. Dens gunstige egenskaper hjelper til med å beskytte hudstrukturen mot nedbrytning, og etterlater huden mer smidig, elastisk og fleksibel. Kaviar hjelper også til med å bekjempe frie radikaler og beskytte cellulære strukturer og membraner mot oksidative skader.

/ Oppstrammende og anti-rynke ingrediens:
Den oppstrammende og antirynke ingrediensen fra Spilanthes Acmella (fet, konsentrert ekstrakt fra den øvre delen av planten). Dens viktigste oppgave er å stimulere de biomekaniske funksjonene til fibroblastene. De første synlige resultatene på huden er økt tetthet og fasthet, noe som fører til en reduksjon i utseendet på rynkene.

ANDRE INGREDIENSER:
/ Avocado olje:
Den er rik på essensielle fettsyrer og vitaminer, og den passer godt til tørr hud takket være dens beskyttende, lipid-restaurerende egenskaper. Oljesyren den inneholder, beroliger stramme områder med grov hud, og etterlater den smidig og myk. Denne oljens sammensetning styrker hydrolipidbarrieren, slik at den kan opprettholde fuktighetsnivået i huden.

Artikkelnummer: 93361

Oppdag mer som Matis Caviar The Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.