By Wishtrend
By Wishtrend Pure Vitamin C 21,5

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
449 kr
449 kr
Variant : Advanced Serum 30 ml
Beskrivelse

Pure Vitamin C 21,5 Advanced Serum er et aktivt konsentrat med 21,5% ren  C-vitamin. Dette er en kraftfull antioksidant som jevner ut hudtonen, motvirker og minimerer hyperpigmentering, gir økt spenst til huden og jevner ut fine linjer og arr (nye og gamle arr). C- vitamin beskytter også huden mot frie radikaler som kan komme av UV stråler eller forurensing. Dette for å forhindre at huden eldres tidlig.

Serumet inneholder også havtornsvann som gir glød og fukter, og panthenol og allantoin som reparerer og beroliger huden. Siden vitamin C kan gjøre huden sensitiv for solen er det viktig å bruke solkrem sammen dette produktet. Serumet må oppbevares i kjøleskap. OBS: På grunn av at serumet inneholder ren C-Vitamin kan det lekke litt. Dette er det dessverre ikke mulig å unngå da det er et naturlig fenomen ved ren C-vitamin. Hvis du opplever dette kan du bare tørke bort og bruke det som normalt.

Artikkelnummer: 93379
Ingredienser

Hippophae Rhamnoides Water, Ascorbic Acid, Sodium Lactate, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum

Dosering og bruk

Påfør etter rens og toner.  Fordel en liten mengde over ansiktet og klapp inn i huden. Følg opp med fukt og UV-beskyttelse. Dette er et aktivt produkt som burde tilvendes huden. Start med en til to ganger i uken og øk etter hvert. Er ikke anbefalt å bruke på eksemhud eller åpne sår.

Oppdag mer som By Wishtrend Pure Vitamin C 21,5

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.