Bulldog
Age Defence Serum

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
209 kr
209 kr
Variant :
  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Beskrivelse

Bulldog Age Defense Serum er et serum for moden hud som er svært fuktighetsgivende uten at huden føles klissete eller fet. Inneholder et konsentrert antioksidantkompleks av rosmarin, echinacea og vitamin E for å motvirke skader forårsaket av frie radikaler. Spesielt utviklet for at huden skal føles fast, smidig og myk. 

 

Viktige ingredienser: 
Rosmarin er en aromatisk flere urter kjent for sin antioksidant egenskaper. Vår rosmarin kommer fra en bærekraftig dyrket kilde som inneholder polyfenoler som karnosinsyre.
Echinacea er en urteaktig blomstrende plante i tusenfrydfamilien. Vår Echinacea er dyrket og høstet i Storbritannia og har antioksidantegenskaper. 
Vitamin E er kjent for sine hudpleieegenskaper og brukes ofte i kosmetikk. Vi bruker en naturlig blanding av tokoferoler med en bevist antioksidanteffekt.

Artikkelnummer: 80653
Ingredienser

Aqua (Water), Caprylic/capric triglyceride, Coco-caprylate, Sodium polyacrylate, Phenoxyethanol, Glycerin, Parfum (Fragrance)*, Allaria esculenta extract, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Limonene, Linalool, Citric acid, Tocopherol, Sodium hydroxide.

Oppdag mer som Age Defence Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.