Estée Lauder
Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 180 kr

719 kr 899 kr

20%
Nyhet

Du sparer 180 kr

719 kr 899 kr

Variant : 30 ml
Beskrivelse

Gi ny glød til huden din Opplev en jevnere hudtone.

Mørke flekker. Solflekker. Aldersflekker. Aknearr. Porer. Dette ultralette, fuktighetsgivende C-vitaminserumet gir deg en jevnere, mer duggfrisk og glødende hud.

Det eksklusive komplekset med aktive ingredienser inneholder potente fermenter som er utvunnet av 98% naturlige ingredienser, samt vitamin C, som bidrar til å BRYTE sirkelen av kjedelig og livløs hud, BLOKKERE utviklingen av nye mørke flekker med kraftige antioksidanter og gi huden en BOOST for en klar og strålende hudtone.

1 UKE

93% av kvinnene opplevde at huden fikk et sunnere og glattere utseende.*

1 FLASKE**

Opplev en betydelig reduksjon i synligheten av:

• Mørke flekker, solflekker, aldersflekker

• Misfarging, ujevn tone

• Aknemerker

Porer

85% av kvinnene sa at hudtonen virket jevnere. *

87% opplevde en klarere hudtone.*

Dokumentert effektiv for alle hudtoner.

Inspirert av profesjonelle behandlinger, gir den raskt fornyet glød og utstråling til gusten hud, og virker målrettet mot flere typer flekker og ujevn hudtone. Antioksidanter bidrar til å beskytte mot miljøskader og utviklingen av ny misfarging i huden.

Den hurtigabsorberende formelen i Rapid Brightening Treatment bidrar til å glatte ut hudens tekstur og forbedre hudens naturlige glød. Med anti-irriterende stoffer og en kraftig dose hyaluronsyre, tilfører Ferment² + Vitamin C-serumet fuktighet til huden i 48 timer. Oljefri. Mild mot alle hudtyper.

HVA ER FERMENT²? Det er et kraftig dobbelt-ferment som kombinerer en høy konsentrasjon av vårt eksklusive gjærgjærferment med melasse-ferment som motvirker misfarging i huden. Begge fermentene bidrar til å redusere synligheten av mørke flekker og gir en klarere, mer glødende hudtone.

Estée Lauders forskere er eksperter på fermentering, som er en prosess som konsentrerer og forsterker en ingrediens.

HVA ER VITAMIN C? Det er en anerkjent, aktiv ingrediens som fremmer glød og motvirker aldringstegn, samtidig som den styrker huden. Med Rapid Brightening Ferment² + Vitamin C-serum, motvirkes mørke flekker i det dypeste laget av hudoverflaten for å redusere synligheten av misfarging i huden. Og med antioksiderende egenskaper, bidrar den til å forebygge dannelsen av nye flekker og misfarging i huden.

*Forbrukertesting på 280 kvinner etter bruk av produktet i 4 uker.

**50 ml flaske.

For en strålende, glødende hud med en jevnere hudtone, påfør Rapid Brightening Treatment på ren hud, før fuktighetskrem, morgen og kveld. Unngå øyepartiet.

Fordi UV-eksponering kan føre til flekker/misfarging i huden, er det viktig å følge opp Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment med UV-beskyttelse.

Artikkelnummer: 100290

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.