Exuviance
Clarifying and Renewing Serum

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 249 kr
599 kr
599 kr
Variant : 30 ml
Passer sammen med
Exuviance
50 ml
Beskrivelse

Et lett serum som er spesielt utviklet for å gi en klarere og jevnere hud med ny glød. Exuviances egenpatenterte teknologi NeoGlukosamin virker sammen med niacinamid for å jevne ut pigmenteringer, forebygge akne og bidra til å gjøre forstørrede porer mindre fremtredende. NeoGlukosamin virker dessuten eksfolierende på huden, noe som bidrar ytterligere til å motvirke tilstoppede porer og flekker etter akne og jevne ut hudtonen. I tillegg stimulerer NeoGlukosamin hudens spenst og volum, noe som hjelper til med å gjøre aldringstegn som linjer og rynker mindre synlige.

 

Passer for alle som ønsker seg jevnere hud og klarere hudtone og samtidig vil forebygge akne og/eller aldringstegn. Optimalt til akneutsatt og fet hud, hud med forstørrede porer, hud med post- inflammatorisk hyperpigmentering (merker etter akne) eller pigmentflekker forårsaket av sol.

Artikkelnummer: 107941
Ingredienser

Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Niacinamide, Polysorbate 80, Dimethicone PEG-7 Phosphate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, 4-Butylresorcinol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sodium Bisulfite, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Dosering og bruk

Påføres på ren hud morgen og kveld. Etterfølges av en krem tilpasset huden. Ved bruk på dagtid anbefales det å bruke UV-beskyttelse i tillegg.

Oppdag mer som Clarifying and Renewing Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.