Midlertidig utsolgt Fri frakt over 199 kr
319 kr
319 kr
Farge : Moisture Booster 30 ml
Beskrivelse

Som lillesøsteren til den mye omtalte og elskede Nanoblur har dette produktet mye å leve opp til - og som sin søsker leverer den! Hydraluron™ er et serum som fungerer som en drink for huden din, og gir deg den ultimate fuktighetsboosten.

Hydraluron™ begynner der din fuktighetskrem stopper. Dette serumet inneholder en ren form av hyaluronsyre, en usedvanlig fuktende ingrediens som kan inneholde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann. Røde alger hjelper til slik at huden din absorberer serumet lettere for et så effektivt resultat som mulig. Resultatet? - Huden blir ekstremt fuktet og massevis av næring gir et mer ungdommelig utseende!

Med dette serumet hjelper du huden til å få både kort og langsiktig fukt mens huden "plumpes opp" for å forbedre elastisitet og fasthet i huden for et mer ungdommelig utseende. Dette serumet reduserer effektivt ujevnheter i huden din, for en myk, glatt og silkemyk følelse.

  • Ultimate fuktighetsgivende.

  • Reduserer tegn på aldring.

Innhold: 30 ml

Hvordan fungerer Hydraluron?

Hydraluron ™ inneholder en innovativ form av hyaluronsyre, et gjennombrudd i sikkerhet og renhet, med veldig lavt molekylvekt slik at den kan nå de dype hudlagene for å øke hudens sjanse til å fukte seg selv, for å redusere synligheten av dype rynker samtidig som den bidrar til å forbedre hudens elastisitet.

Røde alger, en bio-konstruert stamme av den røde havalgen (Ahnfeltia concinna), bidrar til å øke celleomsetning, fasthet, elastisitet og mykhet, samtidig som den reduserer tilsynekomsten av fine linjer. Disse bidrar slik at serumet kan virke så effektivt som mulig!

Bruk

Påfør en liten mengde på renset og tørt ansikt før du påfører din daglige krem. Dette serumet erstatter ikke effekten av daglig fuktighetskrem.

Ingredienser

Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Disodium EDTA,Sodium Hydroxide,Water/Aqua/Eau,Ahnfeltia Concinna Extract,Propanediol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.