Medik8
Calmwise Serum

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
595 kr
595 kr
Variant : 15 ml
Kampanje

Månedens klubbtilbud: Facial Cleansing Brush ved kjøp av hudpleie/sminke for 999 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden GLOW i kassen.

Kombinere produkten ovenfor og få rabatt
Beskrivelse

Reduserer aktivt rødhet i huden. Har en intensivt beroligende effekt på overfølsom hud som blir rød og rødflammet. Hjelper huden med å tåle daglige miljøpåkjenninger ved å styrke hudens lipidbarriere og synlig redusere aldringstegn. Ømhet og overflateirritasjon forsvinner, samtidig som skadede hudkomponenter som gir kronisk erytem, repareres og får tilbake sin normale funksjon. Vegan. • Virker beroligende på tørr, irritert hud ved å kontrollere og dempe rødhet i huden. • Bidrar til å redusere blodgjennomstrømningen i ansiktshuden for å dempe rødhet, utslett, rødflammet hud, ubehag, irritasjon og ømhet. • Gir god beskyttelse mot forurensning og barske værforhold som angriper huden. • Stimulerer helingsprosessen i de indre hudlagene og bidrar til å forebygge irritasjon. • Bidrar til å minimere fine linjer og rynker. • Inneholder jojobaolje, som gjør huden myk og gjenfuktet. Bruk Etter rens om morgenen og kvelden: Påfør 4 dråper rett i ansiktet. Det går også an å ta en dråpe på fingeren og deretter massere serumet inn i huden. La produktet absorberes i huden før du påfører din vanlige fuktighetsgiver fra Medik8. Calmwise Serum kan brukes i hele ansiktet eller bare på enkelte områder.

Artikkelnummer: 88188
Ingredienser

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Teprenone, Salvia Officinalis (Sage) Extract.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet