Peter Thomas Roth
Retinol Fusion Pm

(7 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
797 kr * Anb. pris 825 kr
797 kr * Anb. pris 825 kr
Variant : 30 ml
  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Passer sammen med
Peter Thomas Roth
50 ml
Beskrivelse

Maksimale resultater med minimal irritasjon. Maksimal potent Retinol Fusion PM er formulert for å oppnå optimal bruk av mikroinnkapslede retinol på 1,5% sammen med vitamin C og E for å fukte og bekjempe frie radikaler.

Rent og potent mikroinnkapslede retinol regenererer og fornyer hudtonen og tekstur, for å skape en levende og sunn hud. Bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Fukter med vitamin C og E for å sikre minimal irritasjon. Hudens fornyelsesprosess er oppmuntret av teknologisk avanserte kombinasjon av retinol og vitamin C og E for å sikre stabilitet og effektivitet.

  • Gjenskaper overflate hudceller.

  • Frisker opp huden struktur.

  • Nærende vitaminer C & E.

  • Passer for alle hudtyper.

Innhold: 30ml

Artikkelnummer: 47447
Bruk

Rist godt. Påfør hver kveld på renset ansikt. Bruk solbeskyttelse i løpet av dagen. Hvis mild irritasjon eller rødhet oppstår, bruker annenhver natt til huden justerer seg. Gradvis bygge inn til bruk om natten.

Ingredienser

Cyclopentasiloxane, Squalane, Retinol, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Water, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Lecithin, Bisabolol, Alcohol.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet