Peter Thomas Roth
Retinol Fusion Pm

(7 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
815 kr
815 kr
Variant : 30 ml
Beskrivelse

Maksimale resultater med minimal irritasjon. Maksimal potent Retinol Fusion PM er formulert for å oppnå optimal bruk av mikroinnkapslede retinol på 1,5% sammen med vitamin C og E for å fukte og bekjempe frie radikaler.

Rent og potent mikroinnkapslede retinol regenererer og fornyer hudtonen og tekstur, for å skape en levende og sunn hud. Bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Fukter med vitamin C og E for å sikre minimal irritasjon. Hudens fornyelsesprosess er oppmuntret av teknologisk avanserte kombinasjon av retinol og vitamin C og E for å sikre stabilitet og effektivitet.

  • Gjenskaper overflate hudceller.

  • Frisker opp huden struktur.

  • Nærende vitaminer C & E.

  • Passer for alle hudtyper.

Innhold: 30ml

Bruk

Rist godt. Påfør hver kveld på renset ansikt. Bruk solbeskyttelse i løpet av dagen. Hvis mild irritasjon eller rødhet oppstår, bruker annenhver natt til huden justerer seg. Gradvis bygge inn til bruk om natten.

Ingredienser

Cyclopentasiloxane,Polysorbate 20,Tocopherol,Squalane,Bisabolol,Alcohol,Water (Aqua),Ascorbyl Palmitate,Lecithin,Pentylene Glycol,Retinol

Cyclopentasiloxane, squalan, Retinol, iAscorbyl Palmitate, Tocopherol, iWater (Aqua), PentylenelGlycol, Polysorbateeleven .no 20, lLecithin, Bisabolol, Alkohol.

Vær oppmerksom på at ev. innholdsfortegnelsen er er hentet fra produktet eller levert av produsenten ved produktet til vår butikk. Produkt innhold kan sjelden bli oppdatert etterpå.

I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker det , eller ta kontakt med kundeservice. Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet