Pixi
Overnight Glow Serum

(10 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 299 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 104 kr

311 kr 415 kr

25%

Du sparer 104 kr

311 kr 415 kr

Variant : 30 ml
Beskrivelse

En svært konsentrert gel med en peelingeffekt som hjelper huden å få en jevn og skinnende hudtone over natten. Denne mirakelkremen fungerer mens du sover for å gi huden din en fantastisk glød. Med 10% glykolsyre og arginin som hjelper til med å forhindre fine linjer og hvite misfarginger som solflekker over tid. Beriket med agurk og aloe vera ekstrakt for en beroligende effekt og vitamin A, C og E som gir næring.

Bruk: Bruk om kvelden ved å massere 2 til 3 dråper på renset hud før fuktighetskrem. Vi anbefaler at du bruker SPF om dagen, spesielt når du bruker produkter med glykolsyre.

Artikkelnummer: 62181
Ingredienser

Glycerin,Cyclopentasiloxane,Cyclohexasiloxane,Polysorbate 20,BHT,Phenoxyethanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Propylene Glycol,Retinyl Palmitate,Xanthan Gum,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Tocopheryl Acetate,Ascorbyl Palmitate,Lecithin,Water,Hydroxyethylcellulose,Glycolic Acid,Sucrose,Arginine,Hydrogenated Lecithin,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Ammonium Hydroxide,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract,Ascorbic Acid.

Oppdag mer som Overnight Glow Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet