Q+A
Hyaluronic Acid Facial Serum

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
99 kr
99 kr
Variant : 30 ml
Kampanje

Månedens klubbtilbud: Facial Cleansing Brush ved kjøp av hudpleie/sminke for 999 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden GLOW i kassen.

Beskrivelse

Hyaluronic Acid Facial Serum fra Q+A er et ansiktsserum med superhydratoren, hyaluronsyre. Hyaluronsyren har fuktighetsbindende egenskaper som hjelper huden med å holde seg næret og sunn.

Nøkkelingredienser
Hyaluronic Acid
Ikke la ordet 'syre' lure deg! Hyaluronsyre er en unik ingrediens som forynger, hydrerer og fremmer sunn hud. En viktig ingrediens i kampen mot fine linjer.

Biosaccharide Gum
Laget gjennom prosessen med gjæring av planter, gir biosakkarid intens fuktighet til huden samtidig som den hjelper til med å redusere fine linjer. Huden etterlates fløyelsmyk og føles friskere enn noen gang.

Betaine
Utvunnet fra sukkerroer og sukkerrør, er betain en bærekraftig ingrediens som er bra for miljøet, og enda bedre for huden din! Den hjelper til med å balansere fuktighetsnivået i huden, og forhindrer at serumet føles klissete.

Hyaluronic Acid Facial Serum passer for alle hudtyper.
98.35% Naturlige ingredienser, vegansk og uten parfyme.

Hvordan?
Påfør på ren hud før fuktighetskrem på morgen eller kveld.

Artikkelnummer: 102278
Ingredienser

Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Bioasaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Sodium Gluconate, Glycerin, Pheoxyethanol, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Xanthan Gum.

Oppdag mer som Hyaluronic Acid Facial Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.