Q+A
Vitamin C Brightening Serum

Utsolgt Fri frakt over 199 kr

Du sparer 28 kr

111 kr 139 kr

20%
Nyhet

Du sparer 28 kr

111 kr 139 kr

Variant : 30 ml
Beskrivelse

Vitamin C Brightening Serum fra Q+A er et fuktighetsgivende hybridserum med vitamin C som er rikt på antioksidanter. Serumet har en helt unik formel med kremkonsistens i en lufttett pumpeflaske som sikrer at vitamin C holder seg stabilt og effektivt. Serumet absorberes raskt inn i huden samtidig som det tilfører huden rikelig med fuktighet på en og samme gang.

Vitamin C er innkapslet i vulkansk jord som skaper en barriere rundt vitaminet som stabiliserer og beskytter det mot å flykte eller bli utsatt for ytre påvirkninger ved påføring. Vitamin C arbeider i harmoni med hyaluronsyre og squalan for å fukte og forynge huden, og er supereffektiv mot gusten og aldrende hud fra første dråpe.

Nøkkelingredienser
Vitamin C
Med et høyt nivå av antioksidanter forynger Vitamin C huden mens den reduserer fine linjer og gir økt UV-beskyttelse. Q+A benytter en innovativ innkapslingsmetode for å holde vitamin C stabil og effektiv, så huden kan høste alle fordelene.

Berry Derived Oils
Oljer avledet fra bær har naturlig høye nivåer av antioksidanter og er rik på vitaminer. Serumet inneholder oljer avledet fra jordbær, bringebær og tyttebær, for bare å nevne noen.

Hyaluronic Acid
Ikke la ordet 'syre' lure deg! Hyaluronsyre er en unik ingrediens som forynger, hydrerer og fremmer sunn hud. Hyaluronsyre er god på å tiltrekke seg fukt, og er derfor en viktig ingrediens i kampen mot fine linjer.

Vitamin C Brightening Serum passer for normal, tørr, stresset, fet og kombinasjonshud.
98,6% Naturlige ingredienser. Vegansk. Uten parfyme.
Innhold 30 ml

Hvrodan?
Påfør på ren hud før eller i stedet for fuktighetskrem morgen og kveld.

Artikkelnummer: 102289
Ingredienser

Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/Sebacate, Glycerin, Squalane, Magnesium Sulfate, Volcanic soil, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Amylopectin, 1,2-Hexanediol Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Citric Acid.

Oppdag mer som Vitamin C Brightening Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.