Q+A
Vitamin C Brightening Serum

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
149 kr
149 kr
Variant : 30 ml
Beskrivelse

Vitamin C Brightening Serum fra Q+A er et fuktighetsgivende hybridserum med vitamin C som er rikt på antioksidanter. Serumet har en helt unik formel med kremkonsistens i en lufttett pumpeflaske som sikrer at vitamin C holder seg stabilt og effektivt. Serumet absorberes raskt inn i huden samtidig som det tilfører huden rikelig med fuktighet på en og samme gang. 

Vitamin C er innkapslet i vulkansk jord som skaper en barriere rundt vitaminet som stabiliserer og beskytter det mot å flykte eller bli utsatt for ytre påvirkninger ved påføring. Vitamin C arbeider i harmoni med hyaluronsyre og squalan for å fukte og forynge huden, og er supereffektiv mot gusten og aldrende hud fra første dråpe. 

Nøkkelingredienser
Vitamin C
Med et høyt nivå av antioksidanter forynger Vitamin C huden mens den reduserer fine linjer og gir økt UV-beskyttelse. Q+A benytter en innovativ innkapslingsmetode for å holde vitamin C stabil og effektiv, så huden kan høste alle fordelene. 

Volcanic Soil
Vulkansk jord bidrar til å holde vitamin C svært stabilt. Den skaper en barriere slik at vitamin c blir beskyttet mot å bli eksponert og oksidere eller gulne, uten å holde den adskilt fra de andre gode ingrediensene i serumet. 

Hyaluronic Acid
Ikke la ordet 'syre' lure deg! Hyaluronsyre er en unik ingrediens som forynger, hydrerer og fremmer sunn hud. Hyaluronsyre er god på å tiltrekke seg fukt, og er derfor en  viktig ingrediens i kampen mot fine linjer. 

Vitamin C Brightening Serum passer for normal, tørr, stresset, fet og kombinasjonshud.
98,6% Naturlige ingredienser. Vegansk. Uten parfyme. 
Innhold 30 ml

Hvordan?
Påfør på ren hud før eller i stedet for fuktighetskrem morgen og kveld.

Artikkelnummer: 102289
Ingredienser

Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/Sebacate, Glycerin, Squalane, Magnesium Sulfate, Volcanic soil, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Amylopectin, 1,2-Hexanediol Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Citric Acid.

Oppdag mer som Vitamin C Brightening Serum

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.