Sensai
Ultimate The Concentrate

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
7089 kr
7089 kr
Farge : 30 ml
Beskrivelse

Fylt med verdifulle dråper - Kanebo Sensai Ultimate The Concentrate er et svært konsentrert utsøkt serum , med de mest luksuriøse og effektive ingredienser, som med bare en dråpe vekker hudens vitalitet og skaper en ekstraordinær vakker hud!

I likhet med resten av produktene fra Ultimate-serien er også denne serum beriket med Sakura Eternal Complex, men med en ekstra høy konsentrasjon til å være så effektiv som mulig. Denne unike ingrediensen hjelper hudceller som bygger opp etter genetiske skader forårsaket av UV-stråler samtidig som den aktiverer hudens vitalitet og gir en sunn og strålende hud.

Den inneholder også en ny ingrediens - Vital L-carnitine. Denne spesielle ingrediensen har evnen til å øke energiforsyningen og bidrar til å øke energi samtidig øke cellenes stoffskifte, som stadig gir den en sunnere, mer ungdommelig hud. Med en dråpe, huden din blir silkemyk og strålende, med en dråpe, kan du få en ultimat vakker hud!

  • Klinisk testet.

Innhold: 30 ml

Bruk

Påfør en moderat mengde over ansiktet morgen og kveld etter Kanebo Sensai Ultimate The Lotion.

Ingredienser

Glycerin,Polyacrylamide,C13-14 Isoparaffin,Butylene Glycol,Methylparaben,Laureth-7,Potassium Hydroxide,Carbomer,Phenoxyethanol,Dipropylene Glycol,Tocopherol,Linalool,Xanthan Gum,Benzyl Salicylate,Benzyl Benzoate,Disodium EDTA,Alcohol,Water,Niacinamide,Algae Extract,Phytosteryl Macadamiate,Hydrogenated Lecithin,Cholesterol,Hydrolyzed Silk,Fragrance,Isostearyl Isostearate,Yellow 6 (CI 15985),PEG-75,Dipotassium Glycyrrhizate,Aminobutyric Acid,Acetyl Glucosamine,Methyl Trimethicone,Phytosteryl Octyldodecyl Lauroyl Glutamate,Dimethoxy DI-p-Cresol,Hydrolyzed Conchiolin Protein,Dioscorea Panthaica Root Extract,Octyldodecy Myristate,yellow 5 (CI 19140),methylserine,prunus yedoensis leaf extact,Pyracantha Fortuneana Fruit Extract,Carnitine hci,Zostera Marina Extract

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.