Beauty of Joseon
Ginseng Essence Water

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt

196 kr Ord. pris 245 kr

-20% product.discountbadge

196 kr Ord. pris 245 kr

Variant : 150 ml
  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Passer sammen med
Beauty of Joseon
100 ml
Beskrivelse

Vann med ginsengessens inneholder 80% ginsengvann og fokuserer på fordelene med ginseng i seg selv, samt gir tilstrekkelig fuktighet og næring til huden. Den gir rikelig med fuktighet og næring for å holde huden fuktig i lang tid.

Denne essensen er for hud som er fet utvendig, men tørr innvendig, og for sensitiv hud som lett skades av ytre faktorer.

Den inneholder også 2% niacinamid og 0,04% adenosin for ytterligere fordeler som talgkontroll og anti-rynking.

Artikkelnummer: 114282
Ingredienser

Panax Ginseng Root Water, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Water, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Glucoside, Xanthna Gum, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Adenosine, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Dextrin, Glucose, Panax Ginseng Root Extract, Panax Ginseng Berry Extract, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyglycerin, Disodium EDTA

Dosering og bruk

1. Bruk den som tonervann: Fukt en bomullspute med den og før den forsiktig langs ansiktet for å jevne ut hudens tekstur.

2. Bruk den som rensevann: Etter å ha vasket ansiktet med renseskum, bland toneren i rent vann med forholdet 9:1 for å avslutte med tonerrens.

3. Bruk den som fuktighetsgivende essens: Ta produktet på hendene og la det trekke inn i huden for å fylle på med fuktighet.

4. Bruk den som fuktighetsmist: Legg den i en mistbeholder og spray den ofte som en tonermist når huden er tørr.

Oppdag mer som Ginseng Essence Water

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.