Beauty of Joseon
Ginseng Essence Water Mini

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
95 kr
95 kr
Variant : Mini 40 ml
Passer sammen med
Beauty of Joseon
210 ml
Beskrivelse

Vann med ginsengessens inneholder 80% ginsengvann og fokuserer på fordelene med ginseng i seg selv, samt gir tilstrekkelig fuktighet og næring til huden. Den gir rikelig med fuktighet og næring for å holde huden fuktig i lang tid. Denne essensen er for hud som er fet utvendig, men tørr innvendig, og for sensitiv hud som lett skades av ytre faktorer. Den inneholder også 2% niacinamid og 0,04% adenosin for ytterligere fordeler som talgkontroll og anti-rynking.

Artikkelnummer: 118405
Ingredienser

Panax Ginseng Root Water, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Water, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Glucoside, Xanthna Gum, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Adenosine, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Dextrin, Glucose, Panax Ginseng Root Extract, Panax Ginseng Berry Extract, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyglycerin, Disodium EDTA

Dosering og bruk

Brukes under det siste trinnet i en hudpleierutine; ta en passende mengde og påfør den på områdene som er utsatt for UV-stråling.

Oppdag mer som Ginseng Essence Water

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.