Q+A
Niacinamide Daily Toner

Utsolgt Fri frakt over 199 kr

Du sparer 26 kr

103 kr 129 kr

20%
Nyhet

Du sparer 26 kr

103 kr 129 kr

Variant : 100 ml
Beskrivelse

Niacinamide Daily Toner fra Q+A er et rensevann med niacinamide som fjerner urenheter og rester av makeup. Rensevannet etterlater huden renset og hydrert.

Nøkkelingredienser
Niacinamide
Et ingrediens med multitalenter! Også kjent som B3, som er viktig i hudpleierutinen hvis man sliter med ujevn hudtone. Den fjerner urenheter, har anti-rynke og anti-inflammatoriske egenskaper som hjelper til med å jevne ut hudtonen og minimere porene.

Hyaluronsyre
Ikke la ordet 'syre' lure deg! Hyaluronsyre forynger, hydrerer og fremmer sunn hud. En viktig ingrediens i kampen mot fine linjer.

Aloe Vera
Aloe vera er rik på polysakkarider, et molekyl som hydrerer huden mens det skaper en beskyttende barriere fra sol og forurensende stoffer. Den høye konsentrasjonen av A og E vitaminer og mineraler, gjør denne ingrediensen til en kraftig hydrator. Aloe vera er kjent for sine beroligende egenskaper.

Niacinamide Daily Toner passer for alle hudtyper.
95.4% Naturlige ingredienser, vegansk, uten alkohol og uten parfyme.

Hvordan?
Påfør noen dråper på en bomullspad for å fjerne makeup og urenheter på huden i ansiktet.

Artikkelnummer: 102271
Ingredienser

Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Xylitol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Betaine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Oppdag mer som Niacinamide Daily Toner

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.