Peter Thomas Roth
Instant Firm X Eye

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 199 kr

Du sparer 97 kr

388 kr 485 kr

20%

Du sparer 97 kr

388 kr 485 kr

Variant : 30 ml
Beskrivelse

Instant FirmX Eye gir øyeblikkelig stramming av øyekonturen og gir et midlertidig løft og gjør huden fastere og jevnere. Utseendet på kråkeføtter, fine linjer, dype rynker og hevelse under øynene er redusert.

Passer for alle hudtyper, men fremfor alt en mer moden hud.

Bruk:
Start med å rengjøre med et oljefritt rengjøringsmiddel. Forsikre deg om at huden er helt tørr. Ikke bruk kremen rundt øyekonturen før påføring. Rist røret.

Påfør en mengde på størrelse med erter på baksiden av hånden. Ta en liten mengde av produktet med en ren og tørr sminkebørste av nylon. Påfør og spred et tynt lag av gelen i strøk oppover: over hevelse under øynene og over linjene du bare vil korrigere for øyeblikket. Unngå påføring på øyelokkene.

La produktet tørke i omtrent 5 minutter mens du forblir uttrykksløs, prøv å unngå å kaste et blikk eller smile i løpet av disse 5 minuttene.

Hvis du legger på et lag som er for tykt og ser hvitt overflødig rundt kantene, er det bare å fukte en bomullspinne (eller fingertuppen) og fjerne overflødig ved å klappe kantene forsiktig. Nå som produktet er helt tørt, er du klar. Du kan også påføre pulver eller klappe forsiktig, hvis ønskelig. Kun for utvortes bruk.

Artikkelnummer: 47446

Oppdag mer som Instant Firm X Eye

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.