Glo Skin Beauty
Contour Eye Lift

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : 15 ml
Beskrivelse

Glo Skin Beauty Contour Eye Lift er en silkeaktig øyenkrem som er svært beroligende. Gir langvarig fuktighet, virker oppstrammende og reparerer den sarte huden rundt øynene. Passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv.

Dette produktet er fri for fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.

Aktive ingredienser:
-Sepilift TM DPHP: botanisk ingrediens som kan virke som et naturlig alternativ til Botox. Det er tre viktige fordeler ved ingrediensen som virker anti-aldrende; fuktighetsgivende, bekjemper frie radikaler og stimulerer kollagenproduksjon. In vivo-studier med 1 % av ingrediensen i 4 uker reduserte antall, og dybde på rynker for et flertall av testpersonene. Fuktighetsinnholdet økte med 18 %.

-Rose Vann: har lenge vært brukt som en beroligende ingrediens for å beskytte og bevare huden. Styrker hudceller med anti-inflammatoriske og antioksidant fordeler. Glykoproteiner – består av et protein og karbohydrat. De viktigste funksjonene er å gi fuktighet og reparere. Bidrar til å beskytte mot skader og opprettholde vanninnholdet for en sunn og revitalisert hud.

-Sunflower Seed Oil: naturlig rik på vitamin E, og er dermed en antioksidant og er mykgjørende. Styrker kapillærerne og bidrar derfor til å lysne mørke ringer under øynene.

Artikkelnummer: 48307

Oppdag mer som Contour Eye Lift

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.