L'Oréal Paris
Revitalift Filler

Utgått Fri frakt over 199 kr
Farge : Eye Cream 15 ml
Beskrivelse

Passer for deg som er 40+ og ønsker å redusere kråkeføtter (smilerynker) og rynker under øynene samt forbedre hudoverflatens volum rundt øynene.

Revitalift Filler [HA] er en anti-age øyekrem med utfyllende effekt. Hudens naturlige produksjon av hyaluronsyre avtar med alderen. Huden mister volum og fasthet, og rynker oppstår. Derfor har L'Oréal Paris utviklet en ny anti-ageserie med en høy konsentrasjon av hyaluronsyre: Revitalift Filler [HA].

Revitalift Filler [HA]-øyekrem er L'Oréal Paris' første øyekrem som har en høy konsentrasjon av hyaluronsyre, og som gir en målrettet volumeffekt på hollow tears""-området, hudpartiet under øyet opp mot tårekanalen. Dette området kan ha en tendens til å synke sammen med tiden. Øyekremen er utviklet for å:
- Redusere kråkeføtter (smilerynker) og rynker under øynene
- Forbedre hudoverflatens volum rundt øynene

Bruk:
Brukes morgen og kveld rundt øynene på renset hud. Ved hjelp av massasje med applikatoren virker poser under øynene nedtonet. Applikatorens bøyde side følger øyenkonturenes form, og den flate siden brukes til å massere huden under øynene. For best resultat brukes øyekremen sammen med produkter fra samme serie: Revitalift Filler [HA] serum, dagkrem og nattkrem.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.