Dermalogica
Cleansing & Peeling Duo

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Gave på kjøpet
Verdi 1508 kr 1433 kr
Tidligere pris 1363 kr
Value pack
Verdi 1508 kr 1433 kr
Tidligere pris 1363 kr
Variant : All Skintypes
Kampanje

Kjøp Dermalogica for 999 kr og få med gave!

Pakken inneholder
Beskrivelse

En rensende hudfuktighetsduo med Dermalogicas Special Cleansing Gel og Daily Microfoliant som skånsomt renser og eksfolierer uten å tørke ut huden. Den skummende gelen er såpefri og enkel og fleksibel å bruke.

Daily Microfoliant er et unikt risbasert pulver hvis formel aktiveres ved kontakt med vann. Dermalogica Daily Microfoliant løser opp døde hudceller og gjør huden myk og frisk med en ny glød. Et botanisk kompleks ved hjelp av salisylsyre (AHA/BHA) forebygger og reduserer ujevn pigmentering som kan være forårsaket av for eksempel soleksponering, alder eller hormonell ubalanse.

Påfør en liten mengde Special Cleansing Gel med fuktede fingre på tørr eller fuktig hud, og tilsett deretter vann for å virke opp til et skum. Skyll deretter med lunkent vann. Hell omtrent en halv teskje Daily Microfoliant i svært våte hender og skum opp ved å tilsette mer vann og massere hendene sammen. Masser inntil alle kornene er fjernet og pulveret helt blir til et hvitt skum, påfør deretter på renset hud og masser forsiktig med sirkulære bevegelser i 1-2 minutter. Ikke la skummet tørke. Skyll grundig med lunkent vann. Brukes en gang daglig.

Artikkelnummer: C30707-30687

Oppdag mer som Cleansing & Peeling Duo

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.